';
ohodnotit

Střed světa

The Center of the World

Žánr:
Rok:
2000
Délka:
89 minut
Premiéra v ČR:
31.1.2002
„www.striptyz.a dost.“

Celkové hodnocení filmu Střed světa

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75.7% (7 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.5.2012
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.7.2014
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.4.2014
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.5.2016
nufik001
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.6.2014
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.8.2012
gordon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih159360minih159360Rafaël (2018) 
Rafaël n
minih8004minih8004Gung Ho (1986) 
Gung Ho n
minih29497minih29497Zuřivost (1999) 
All the Rage n
minih40348minih40348Kamenný řád (1975) [TV seriál] 
Kamenný řád n
minih12442minih12442Milenec nebo vrah (1996) 
Fear n
minih73231minih73231Jára Cimrman (2005) [TV film] 
Jára Cimrman n
minih143740minih143740Vodní efekt (2016) 
L'effet aquatique n
minih5110minih5110Cikánka (1986) 
La gitane n
minih18896minih18896Skalpel, prosím (1985) 
Skalpel, prosím n
minih55702minih55702Futurama: The Lost Adventure (2008) 
Futurama: The Lost Adventure n


Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75.7 % (7)
7   - curil
6   - RM
10 - cerfik
5   - MysteryIll
10 - nufik001
7   - rosta12
8   - gordon
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 179583
Osobností: 681322
Fotografií: 720769
Plakátů: 342665
Obsahů a biografií: 163921

Poslední komentáře

Thor: Ragnarok (2017)

Thor: Ragnarok
Hodnotit tenhle film nebudu,   ale neodpustím si krátké   vyjádření svého názoru,   které se netýká jen tohoto   filmu. Pamatujete si ještě   více >

Autor: klasifikátor

Lancelot (1998) [TV film]

Lancelot
Lancelota jsem shlédnul   hlavně kvůli hudbě Luboše   Fišera, jehož je toto dílo   první operou, kterou   zkomponoval. Musím se   přiznat, že více >

Autor: topipig | Hodnocení: 5 / 10

5 Days of War (2011)

realita nebo ???

5 Days of War
jestli tenhle film byl   natočen podle skutečných   událostí, tak buď jsou   novináři naprosto sebevrazi,   nebo blázni. cením si, že   se více >

Autor: Edward52 | Hodnocení: 4 / 10

Vřískot (2022)

PROCESOR!

Vřískot
Je to celkem zapeklitá   situace, protože tvůrci   musí respektovat to, co   fungovalo a stala se z toho   modla, zároveň to musí   někam více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Výbušnej koktejl (2021)

PROCESOR!

Výbušnej koktejl
Takovej ten splachovací   snímek, co ho po shlédnutí   spláchnete a dál ho již   vyhledávat nebudete natož,   abyste si na něj po týdnu   více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení