reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Střecha

Il Tetto

Další název:
The Roof ; Le Toit
Žánr:
Rok:
1956
Délka:
94 minut

Celkové hodnocení filmu Střecha

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.3.2010
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.1.2010
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.3.2007
dandysek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.3.2008
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.2.2008
Extraktor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.8.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih64971minih64971Čarodějka Lilly: Drak a kniha kouzel (2009) 
Hexe Lilli: Der Drache und das magische Buch n
minih28173minih28173Million Dollar Hotel (2000) 
The Million Dollar Hotel n
minih114510minih114510Nikdy se nevzdávej (2010) [TV film] 
After the Fall n
minih6023minih6023Den, kdy vyloupili Anglickou banku (1960) 
The Day They Robbed the Bank of England n
minih47242minih47242Podzimní cesta (2005) 
The Thing About My Folks n
minih112093minih112093Qissa: Příběh opuštěné duše (2013) 
QISSA – Der Geist ist ein einsamer Wanderer n
minih60927minih60927Anděl spravedlnosti (2007) [TV film] 
Avenging Angel n
minih25142minih25142Teror (1997) 
Under Pressure n
minih74799minih74799Jste to, co jíte (2006) [TV cyklus] 
n
minih48372minih48372Allan Quatermain a Ztracené Město Zlata (1986) 
Allan Quatermain and the Lost City of Gold n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 %
6   - curil
8   - jarda53
7   - hvezdyn
7   - dandysek
8   - phorsky1
6   - Extraktor

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

17:15 - 17:40

5 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

ČT2 - Palawan, království perel

17:15 - 18:10

5 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

NOVA - Odpolední Televizní noviny (20...

17:00 - 17:25

20 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Prima - Soudní síň (2016) [TV pořad]

16:40 - 17:35

40 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140632
Osobností: 602783
Fotografií: 521019
Plakátů: 252317
Obsahů a biografií: 129673

Poslední komentáře

Marauders (2016)

Akcny film, alebo Rubikova kocka?

Marauders
Zaujimave herecke obsadenie   nie je zarukou kvalitneho   filmu-to je stara znama   vec...Hlavnym vinnikom je   tazkopadny scenar,ktory je   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 5 / 10

Báječný den (1996)

Báječný den
jhghhj) v   fifivkvjvchdhuiudueueudifjvk   bjbvjnvggfhfhhvkkgeifigfkfjidj   vkigllvkvkvk
jcififdidjduglblnlvuduvhlkv   jcfj c kv j g jfifokvfuff :)   bkfssufhphpts a rsufohphisyfd   of

Autor: samnewim

Dokonalá bouře (2000)

Dokonalá bouře
Tak vysoké hodnocení   totální slátaniny?!   Člověk už pomalu po   odeznění titulků ví, kdo   tu plavbu nepřežije. Rádoby   drsné kecy drsných více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Černý Petr (1963)

Černý Petr
Tak já nevím jak to   hodnotit. Něčím mne to   fascinuje, a přitom je to   blbina. Pan Forman je   „zákeřný“ režisér.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Skála (1996)

Skála
Jestli jsem se dívala se   slušným nadšením až do   konce, na tom má zásluhu   především Sean Connery a   Nicolas Cage a pak i příběh   více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 4.094/4.067