reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.2.2017 a svátek má Matěj. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Stopy vraha

Mercy

Žánr:
Rok:
2000
Délka:
114 minut
„Pronásledování sadistického vraha zavede policejní vyšetřovatelku do společnosti žen, oddávajících se lesbickým hrátkám.“

Celkové hodnocení filmu Stopy vraha

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.1.2010
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
8.9.2007
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.6.2013
kudrna6
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.1.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.5.2010
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.5.2015
JARIN11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.10.2008
ja.rebel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
5.3.2008
Lenickaaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.12.2007
AlexaPrice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.5.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih58558minih58558Dostaň ho tam! (2010) 
Get Him to the Greek n
minih50169minih50169Za nepřátelskou linií 3: Kolumbie (2009) 
Behind Enemy Lines: Colombia n
minih25900minih25900Patriot (1998) 
The Patriot n
minih49834minih49834Zázrak na ledě (1981) 
Miracle on Ice n
minih18509minih18509Sbohem, příteli! (1968) 
Adieu L'Ami n
minih31783minih31783Boxerka (2000) 
Girlfight n
minih69772minih69772Popelky (2010) [TV film] 
Lying to Be Perfect n
minih41399minih41399Lékařská akademie (2004) 
Intern Academy n
minih43350minih43350Život s vrahem (2001) [TV film] 
My Husband My Killer n
minih56072minih56072Hlídač (2009) 
The Keeper n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64 %
6   - curil
2   - Faye
8   - oulisna
6   - kudrna6
6   - rosta12
10 - Gremmie
9   - JARIN11
2   - ja.rebel
5   - Lenickaaa
10 - AlexaPrice

TV Program

ČT1 - Silvestrovský koktejl

22:50 - 23:45

24 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

ČT2 - Sbohem buď, lásko má (1944)

22:05 - 23:40

69 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

NOVA - Riddick (2013)

23:10 - 01:35

4 minut již uběhlo
141 minut zbývá do konce

Prima - Divočina (2014)

21:40 - 00:10

94 minut již uběhlo
56 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141536
Osobností: 606247
Fotografií: 526433
Plakátů: 253917
Obsahů a biografií: 130295

Poslední komentáře

Sully: Zázrak na řece Hudson (20...

Sully: Zázrak na řece Hudson
Hrdinský počin pilota nebo   prostě naučná rutina s   chladnou ? Sully dokáže, že   počítačová simulace nemá   lidský faktor.

Autor: wena | Hodnocení: 8 / 10

Texaský masakr motorovou pilou 3...

7/10

Texaský masakr motorovou pilou 3D
Ano film se mi líbil nemá   sice moc dobré efekty ale   film se mi líbil dobrý   příběh a zajímavý konec   za to shlédnutí to stojí.

Autor: Filip.Rakos | Hodnocení: 7 / 10

Texaský masakr motorovou pilou: ...

10/10

Texaský masakr motorovou pilou: Počátek
Jo tohle se   povedlo..zajímavý příběh   a krvavá akce doufám že   leatherface(2017-2018) bude   stejně dobrý jako tento.

Autor: Filip.Rakos | Hodnocení: 10 / 10

Texaský masakr motorovou pilou (...

5/10

Texaský masakr motorovou pilou
Nic moc....po většinu filmu   se skoro nic nedělo nevim co   více říci průměr....Ale   rozhodně stojí za   shlédnutí pokud ste   fanoušky série

Autor: Filip.Rakos | Hodnocení: 5 / 10

31 (2016)

10/10

31
Asi se mi film líbil hodně   protože moc takovyhlech   filmů nevidím a opravdu sem   si to užil po celý film akce   moc se mi líbil.

Autor: Filip.Rakos | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.931/0.909