Zari
ohodnotit

Komentáře k filmu Stopy, fakta, tajemství

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
green-tea
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.4.2013
Stanislav Motl právem patří   mezi esa naší žurnalistiky   a jeho pořad "Stopy,   fakta, tajemství" je   pestrou mozaikou toho, na co   pan Motl během svého   pátrání po záhadách   všeho druhu narazil. A že je   to pěkně široký okruh...   Kladem je, že díky   různorodosti jednotlivých   dílů si každý může   vybrat to své, co ho   zajímá, baví a oslovuje.   Já osobně preferuju epizody   s čistě historickým   podtextem a nevadí mi ani   záležitosti mystického   rázu (byť ty až tak za   "dokumenty" zrovna   nepovažuji). Občas se ale   pozastavím nad některými   příběhy, které už   hraničí spíše s   bulvárem...např. to, že   někdo byl těžce nemocný,   nešťastně zamilovaný či   měl jiné osobní anebo   profesní problémy, které mu   natolik přerostly přes   hlavu, že spáchal   sebevraždu. Za ty teda 1   hvězdičku strhuji, ale jinak   - pane Motl, BRAVO   BRAVISSIMO!!! Jako celek jsou   vaše "Stopy, fakta,   tajemství" vážně na   úrovni a já se na ně   vždycky ráda podívám.
Angelika2808
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.2.2013
(U)tajené příběhy...
Investigativní novinář   Stanislav Motl (1952) se již   několik desítek let zabývá   dokumentárními,   publicistickými a   především tajemnými   příběhy, na jejich konci   nezřídka chybí rozuzlení.  
Archivy jsou plné   tajuplných, leckdy i   záměrně utajovaných osudů   lidí z veřejného života, z   politiky i osob zcela   neznámých. Po téměř 15-ti   letém působení na TV NOVA v   pořadu Na vlastní oči, se   novinář Motl věnuje již   třetí rok záhadám v   naučné ČT 2 a své   příznivce si našla i   rozhlasová podoba Stop, fakt   a tajemství.
Díky   mravenčí práci, neúnavné   touze po odhalení neznámého   a leckdy i buldočí   zaťatosti se Stanislavu   Motlovi a jeho týmu v   průběhu let podařilo   odtajnit již zaprášené   příběhy, které měly   nejspíš zůstat tajemstvím   navždy...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
George Marshall

Marshall George

Naposled navštívené:
George Marshall

Marshall George