reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Stopař

The Tracker

Rok:
2001
Délka:
98 minut

Celkové hodnocení filmu Stopař

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 40% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
20.6.2009
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.3.2010
fidelio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
31.1.2011
villa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.12.2009
ULTRAMIX
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
7.4.2007
mirda_007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
6.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih29612minih29612Chorvatsko - Istrie (2008) 
n
minih20815minih20815Teror v ženské věznici (1995) 
Under Lock and Key n
minih66733minih66733Paul (2011) 
Paul n
minih54447minih54447Busty Housewives 2 (2009) [Video] 
n
minih40802minih40802Happy Tree Friends 3: Třetí Úder (2004) 
Happy Tree Friends, Volume 3: Third Strike n
minih24955minih24955Tajemství loňského léta (1997) 
I Know What You Did Last Summer n
minih18830minih18830Signum laudis (1980) 
Signum laudis n
minih42483minih42483Už tady nežijeme (2004) 
We Don't Live Here Anymore n
minih61789minih61789Sherlock Holmes: Hra stínů (2011) 
Sherlock Holmes: A Game of Shadows n
minih3592minih3592Barbora Hlavsová (1942) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

40 %
2   - Lienocka22
6   - MaKy92z
3   - fidelio
6   - villa
3   - ULTRAMIX
4   - mirda_007

TV Program

ČT1 - Dobrodružství kriminalistiky (...

20:50 - 21:45

18 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

ČT2 - Děti Antonína Kaliny

20:55 - 21:50

13 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

20:20 - 21:35

48 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Prima - V.I.P. vraždy (2016) [TV seriá...

20:15 - 21:35

53 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140634
Osobností: 602793
Fotografií: 521019
Plakátů: 252319
Obsahů a biografií: 129676

Poslední komentáře

Kameny na pevnost (2014)

Akcja pod Arsenałem

Kameny na pevnost
Režisér Robert Gliňski se   ve svém snímku vrací k   jedné z největších   odbojových akcí na území   okupovaného Polska.Szare   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 9 / 10

Everly (2014)

Everly
Krve, jako ve filmu od   Tarantina,S.Hayek pořád   krásná ale něco tomu   chybělo,občas jsem se i   zasmál,protivníci byli jako   loutky na více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Jack Reacher: Poslední výstřel (...

Tom Cruise-akcna superstar...

Jack Reacher: Poslední výstřel
Vyborny akcny film,v ktorom   exceluje Tom Cruise.Tom je   velky profesional a potvrdzuje   to i v tomto snimku.Zaujimava   zapletka, vyborne akcne více >

Autor: pigal

Chodník cez Dunaj (1989)

Popiska

Chodník cez Dunaj
Ak by som ten film nebol videl   pre 20 rokmi, tak autor   popisu, ako tazky amater by ma   nasral, kedze neprofesionalne   prezradi vyvrcholenie více >

Autor: mck

Marauders (2016)

Akcny film, alebo Rubikova kocka?

Marauders
Zaujimave herecke obsadenie   nie je zarukou kvalitneho   filmu-to je stara znama   vec...Hlavnym vinnikom je   tazkopadny scenar,ktory je   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.397/0.373