reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Stíny minulosti

In the Shadows

Další název:
Ve stínu smrti
Žánr:
Rok:
2001
Délka:
105 minut

Celkové hodnocení filmu Stíny minulosti

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.5.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.5.2010
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
25.2.2014
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.2.2014
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.10.2010
lionheart
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.4.2008
sluníčko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.10.2006
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.8.2014
vjedla
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.10.2004
Miloxx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.11.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih14846minih14846Ohlédni se v hněvu (1959) 
Look Back in Anger n
minih56811minih56811Letopisy Narnie: Plavba Jitřního poutníka (2010) 
The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader n
minih28801minih28801Mystery Men (1999) 
Mystery Men n
minih9062minih9062Idiot (1946) 
L'idiot n
minih22061minih22061Válka skončila (1966) 
La Guerre est finie n
minih66004minih66004Řezník (2006) 
The Tripper n
minih56822minih56822Všichni jsou v pohodě (2009) 
Everybody's Fine n
minih38908minih38908Ve stínu lovce (2003) 
The Snow Walker n
minih13274minih13274My ztracený holky (1972) 
My ztracený holky n
minih19499minih19499Společnost mrtvých básníků (1989) 
Dead Poets Society n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55 %
5   - Erkul
6   - curil
1   - Pitryx
5   - martin.stu
6   - rosta12
7   - lionheart
6   - sluníčko
10 - Gremmie
5   - vjedla
4   - Miloxx

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

26 minut již uběhlo
64 minut zbývá do konce

ČT2 - Krajem čapích hnízd

12:50 - 13:15

6 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

NOVA - Dva a půl chlapa (2003) [TV se...

12:30 - 13:00

26 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Prima - Jake a Tlusťoch (1987) [TV ser...

12:15 - 13:20

41 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140631
Osobností: 602778
Fotografií: 521019
Plakátů: 252316
Obsahů a biografií: 129671

Poslední komentáře

Černý Petr (1963)

Černý Petr
Tak já nevím jak to   hodnotit. Něčím mne to   fascinuje, a přitom je to   blbina. Pan Forman je   „zákeřný“ režisér.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Skála (1996)

Skála
Jestli jsem se dívala se   slušným nadšením až do   konce, na tom má zásluhu   především Sean Connery a   Nicolas Cage a pak i příběh   více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Příchozí (2016)

Příchozí
Příchozí je jeden z těch   sci-fi filmů,po kterém   musíte dlouho po projekci   přemýšlet a který ve vás   delší dobu rezonuje   závěrečnou více >

Autor: karlosphonic | Hodnocení: 7 / 10

Dračí princ (2015)

Dračí princ
Ruských filmů je v našich   televizích jako šafránu. A   občas, asi tak jednou za rok,   někdo dostane odvahu ruský   film promítnout. A třeba se více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 8 / 10

Master & Commander: Odvrácená st...

Master & Commander: Odvrácená strana světa
Historických filmů o   námořních bitvách je jako   šafránu a tak potěší,   když se čas od času jako   zázrakem něco takového   objeví. Master & více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.045/1.016