Zari
ohodnotit

Komentáře k filmu Stín zabijáka

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
ihladik
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.3.2010
Příběh plný temnoty a   skrytého i zcela drsného   násilí si ale získal mnoho   diváků. Tradičně skvělá   Helen Mirren předvedla   úžasný výkon v roli   naprosto vzdálené její   Královně nebo třeba   postavě z filmu Holky z   kalednáře. Stejně tak Cuba   Gooding Jr. se své role   zhostil na výbornou. Vznikl   tak netradiční tandem, na   kterém celý snímek stojí.   A oběma se podařilo natočit   film, který ve své kategorii   (krimi, drama)obstojí. O tom   se určitě zkuste   přesvědčit i vy.
leva2
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.1.2008
Bezduché, bez většího   nápadu oživit děj,   poskrovnu napínavých   situací, a Cuba jako   zabiják? Myslím, že tahle   role není jeho parketa, pro   mě se na ni nehodí, ikdyž   se fakt snažil
Faye
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.5.2007
Rose a Mikey jsou partnery   nejen v životě, ale pojí je   i profese, oba jsou   nájemnými vrahy. Při   poslední společné   „práci“ je Rose natolik   ovlivněna svojí nemocí   (umírá na rakovinu), že   „zakázku“ nejen   nedokončí podle zadání,   ale udělají zásadní   změnu, o oběť se   postarají. ….. „ Myslím,   že existuje důvod, proč   jsem se zjevila v tvém   životě zrovna v tomhle   okamžiku. Před šesti   měsíci bych zabila tebe i   tvé dítě“. Příběh je   celkem netradiční, vztahy   jsou poněkud nekonvenční a   jeden z posledních   výstřelů je varující. A   Helen Mirren je skvělá jako   vždycky. Detektivku ovšem   nečekejte. Zatím za 6*,   podívám se ještě jednou.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Lupo

Lupo
Lupo

Naposled navštívené:
Lupo

Lupo
Lupo