Zari
ohodnotit
Popis / Obsah / Info k filmu Stay Alive
Regály obchodů plní nová videohra Alive Stay. Hráči jsou nadšení, ale ne na dlouho. Herní příběh se pojí s jejich reálnými životy a udělat chybu ve hře znamená fatálně si pokazit život. Nebo o něj přijít.


Autor: Prasoid

Popis / Obsah / Info k filmu Stay Alive
POZOR SPOILER!!

Objevila se nová hra. Nese název „Zůstaň naživu“. Mladík Loomis, co ji hraje, udělá chybu. Ve hře přepadne přes zábradlí a oběsí na nějakých tam blízko visících šňůrách. A pak se mu stane totéž ve skutečném životě.

Hutchy je blázen do počítačů a hlavně her. Umí je udělat, ale i hrát. Na Loomisově pohřbu se seznámí s fotografkou Abigail. Také tam dostane tašku s Lomisovými věcmi. A je tam i ona hra. K Hutchovi příchází Svinky, Abigail, October a Phineas. Ti všichni se připojí na net a dají se do hry. Nejprve musí přečíst úvod a pak jim hra sdělí, že se dostali na plantáž Rouge. Tu vybudovala před dvěma sty lety hraběnka Elizabeth Báthoryová, jako školu pro dívky. To, co se s nimi stalo, zůstalo utajeno a hráči se mají dopídit pravdy. Musí zastavit zlo, ale aby to dokázali, musí zůstat naživu. Po síti s nimi hraje i Miller. Toho ve hře zapíchne hraběnka Báthoryová z obrazu. Pak jej někdo zavraždí i ve skutečnosti. Ostatní už moc hrát dále nechtějí, ale Phineas je proti a do hry se pustí. Nic se mu ve hře nestane, není zabit. Ale v realitě při jízdě autem málem havaruje na osamělé cestě a je na ní sražen kočárem. Jeho přátelé jej naleznou již mrtvého. Na místo přijíždí i detektivové, kteří Hutche podezřívají a jeden z nich si hru na chvíli zahraje. Posléze je nalezen zavražděn. A podezřelí jsou ti, co hru hráli a proto musí utíkat. Hra se už spouští sama a October vidí postavu hraběnky. Použije na ni pistoli na hřeby, ale netrefí se. Hraběnka ji pověsí za nohy a podřízne. Svinky se rozhodne ve hře pokračovat a udělat ze sebe jakousi návnadu. Hutchy a Abi jdou na místo vzniku hry. Zde Hutchyho přes hru naviguje Svinky, a tvrdí, že nahoře je věž, kde je hraběnka. Jenže pak je zabit i Svinky a tak se Sam a Hutchy musí spolehnout jen sami na sebe. Vyjde jim to? No, snad ano i když se nakonec ocitají v mučírně…


Autor: Pitryx

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Branky, body, vteřiny (1956) [...

19:52 - 20:05

7 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

ČT2 - SP v boulderingu 2024

18:30 - 20:30

89 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

29 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Prima - Showtime (2020) [TV pořad]

19:55 - 20:15

4 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Catfight

Catfight
Catfight

Zoja

Zoja
Zoja

Kim Seong-soo

Kim Seong-soo

Tanya Lylyoja

Lylyoja Tanya

Naposled navštívené:
Catfight

Catfight
Catfight

Zoja

Zoja
Zoja

Kim Seong-soo

Kim Seong-soo

Tanya Lylyoja

Lylyoja Tanya