reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.1.2017 a svátek má Milena. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Šťastné a veselé

All i Want for Christmas

Další název:
Aventura num Natal / Caro Babbo Natale / Mein Weihnachtswunsch
Žánr:
Rok:
1991
Délka:
92 minut
„Jak daleko byste byli schopni zajít, jen abyste si splnili Vánoční přání?“

Celkové hodnocení filmu Šťastné a veselé

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 83% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.5.2006
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.12.2009
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.3.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.12.2009
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.5.2014
sansiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.2.2009
butlerka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.12.2014
scheescha
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.11.2007
mirekves
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.12.2010
fanyb
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih16524minih16524Poslední dny Pompejí (1984) [TV minisérie] 
The Last Days of Pompeii n
minih9570minih9570Jen ho nechte, ať se bojí (1978) 
Jen ho nechte, ať se bojí n
minih70668minih70668Kočovník (1997) 
Traveller n
minih40098minih40098Dámě kord nesluší (1999) [TV film] 
n
minih8182minih8182Hra o štěstí (1990) [TV film] 
Come in Spinner n
minih60296minih60296Nils Holgersson (1980) [TV seriál] 
Nils no fushigi na tabi n
minih55139minih55139Polární bouře (2009) [TV film] 
Polar Storm n
minih44863minih44863The Life and Adventures of Nicholas Nickleby (2001) [TV film] 
The Life and Adventures of Nicholas Nickleby n
minih12172minih12172Maverick (1994) 
Maverick n
minih64861minih64861Krev Borgiů (2006) 
Los Borgia n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

83 %
7   - clara.bow
10 - satyr
6   - MaKy92z
8   - rosta12
10 - Gremmie
6   - sansiro
10 - butlerka
8   - scheescha
8   - mirekves
10 - fanyb
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140628
Osobností: 602773
Fotografií: 521018
Plakátů: 252285
Obsahů a biografií: 129661

Poslední komentáře

Dračí princ (2015)

Dračí princ
Ruských filmů je v našich   televizích jako šafránu. A   občas, asi tak jednou za rok,   někdo dostane odvahu ruský   film promítnout. A třeba se více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 8 / 10

Master & Commander: Odvrácená st...

Master & Commander: Odvrácená strana světa
Historických filmů o   námořních bitvách je jako   šafránu a tak potěší,   když se čas od času jako   zázrakem něco takového   objeví. Master & více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

ak

Svět pod hlavou
Seriál skvělý , ale je   nutne jej zhlédnout od 1.   dílů aby jste pochopili   souvislosti, jinak v   ostatních dilech Marvana   nepochopite. více >

Autor: alenakon

Návrat sedmi statečných (1966)

Návrat sedmi statečných
Snímek ´Sedm statečných´   se stal kultem mezi westerny a   jako takový se jeví jako   naprosto nepřekonatelný. To   tvůrci zřejmě tohoto   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Noční můra v Elm Street 4: Vládc...

Noční můra v Elm Street 4: Vládce snu
Čtvrtý snímek o vrahovi ve   snu už kýpí podivností a   nesystémovostí děje. Ten je   hodně zkratkovitý,   zmatečný a ztrácí na   logice. To více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.649/0.622