Zari
ohodnotit

Srdce z oceli

Ji qi zhi xue

Další název:
Bleeding Steel; 机器之血; Oceľové srdce
Žánr:
Země:
Rok:
2017
Délka:
109 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Srdce z oceli
POZOR SPOILER

Lin Dong je speciální agent. Zrovna mu volají z nemocnice, že jeho dcera umírá na leukémii. On za ní spěchá, ale je povolán do akce. Má se účastnit převozu genetika doktora Jamese, který pět let pracoval na biologické zbrani.

Akce se zvrtne hned v počátku. Komando je napadeno neznámým mužem a jeho lidmi. Dochází k boji. Neznámého muže nakonec Lin přišpendlí autem k cisterně a tuto rozstřelí.

Rick Roberts je světoznámý spisovatel, ale neví se, zda jeho poslední dílo je podle skutečnosti, či ne. V každém případě jej na hotelu navštíví lehká dívka. Ta jej uspí, když se tu objeví žena v černém a začne bitka. Dívce pomáhá právě Lin. Ona holčina sluje Nancy a její umění boje je vskutku dobré. Lin ji má přesto pomáhat. Jenže se kolem motá mladíček jménem Leeson. Ten zasáhne i při pranici mezi děvčaty ve škole.

Nancy navštěvuje pravidelně „vědmu“, která prodává její materiály.

Leeson jí opět pomáhá z průšvihu. Jenže ona ani nepoděkuje.

Další setkání proběhne v budově opery v Sydney. Zde má vystoupit mág Chamberlain a ona s ním chce mluvit. Jenže nemá vstupenku, a tak ji tam Leeson propašuje. Avšak i zde se objevuje žena v černém a opět se bojuje. Lin i ona se ocitají až na střeše známé budovy a Lin se tak tak zachrání. Ale zato se mu podaří získat dívku i hocha. Toho však nechá přivázaného, protože si jej musí prověřit. Pak ovšem zjistí, že Nancy prchá na letadlo do Xinganu. Ihned se vydává za ní, když se tu zas objeví nepřátelé. Ti se pak objeví i jinde a podaří se jim Nancy zajmout.

Žena v černém je uvězněna do trezoru, kde byla malá kamera. Na ní je uložen záznam o „výrobě“ biorobota. Tento záznam chce Lin vyměnit za svou dceru. Ale není mu to povoleno. Jeho kolegyně má totiž jiný nápad, jak Nancy získat zpět...


Autor: Pitryx

Popis / Obsah / Info k filmu Srdce z oceli
Zvláštní policejní agent Lin Dong se těžce vzpamatovává ze zpackané akce, při které zemřela řada jeho kolegů, a ze smrti dcery, která podlehla leukemii. Pomoct mu má nový případ, při kterém se upne na dívku Nancy. Tu musí uchránit před biorobotickým padouchem, který touží po její léčivé krvi.

FTV Prima


Popis / Obsah / Info k filmu Srdce z oceli
Osud ľudstva nečakane čeliaceho novému, nesmrteľnému nepriateľovi, je ukrytý v jedinom výnimočnom srdci... Srdci z ocele.

Prešlo už trinásť rokov od chvíle, čo sa život agenta Lina (Jackie Chan) zmenil na desivú nočnú moru, ktorá nie a nie skončiť... V tom čase jeho milovaná dcérka Xixi (Elena Cai) statočne bojovala s leukémiou, on však pri jej nemocničnej posteli chýbal, pretože sa spolu so svojim tímom snažil dostať do bezpečia biochemika Dr. Jamesa (Kim Gyngell), kľúčového svedka v procese s nebezpečným obchodníkom so zbraňami. Neľahká misia sa, žiaľ, razom zmenila na samovražednú, keď sa ukázalo, že stoja proti novému, nesmrteľnému nepriateľovi, krutému bioroidovi (biologickému androidovi, pozn. red.) menom Andre (Callan Mulvey)! Dnes je temný svet na nesprávnej strate zákona, v ktorom maskovaný Lin po nociach vytrvalo hľadá odpovede na otázky, čo mu nedajú spávať, plný pochybných indivíduí, ktoré zjavne poháňa v podstate rovnaká túžba... Zistiť, odkiaľ Rick Rogers (Damien Garvey), zhýralý autor bestselleru Krvácajúce srdce, čerpal inšpiráciu pre svoje dielo! Netrvá dlho a Lin zistí, že zdrojom spisovateľovej inšpirácie je osoba, ktorú v prestrojení už dlhšie chráni - pôvabná tínedžerka Nancy (Nana Ou-Yang). Presnejšie, jej spomienky. A je nad slnko jasnejšie, že práve preto sa okolo mladučkej rebelky motá nielen roztomilo nešikovný smoliar Leeson (Show Lo), ale aj drsná Amazonka v čiernom (Tess Haubrich)... Andreho pravá ruka!

Markíza


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Z metropole

05:30 - 06:00

4 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

ČT2 - Jedlý hmyz

04:50 - 05:45

44 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

05:00 - 06:05

34 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

Prima - Casanova (2005)

03:25 - 05:59

129 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Reklama