Zari
ohodnotit

Bližní na tapetě [TV seriál]

Šprýmař (1973)

Další název:
Bližní na tapetě: Šprýmař
Žánr:
Rok:
1973
Délka:
40 minut
 

Obsah filmu Šprýmař

 
Vladimír Menšík v malé komedii o tom, že ne každá legrace vyjde jako fór.

Pan Bulánek (V. Menšík) pracuje v barrandovských ateliérech, kde je známý svými žertíky na účet kolegů. Když se v jeho dílně objeví důchodce Kudrnka (F. Kovářík), kterému se rozbilo rádio, slíbí mu Bulánek přístroj opravit. To skutečně udělá, zároveň ale zasadí rádio do skříně po starém televizoru. Kudrnkovi pak namluví, že mu rádio skutečně vylepšil o televizní obraz. Důchodce je dojatý, Bulánkovi kolegové ale považují žertík za nevkusný…

Česká televize

 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Distributor v ČR:
Československá televize, Česká televize
 
 
Typ:
[TV film]
 
 
Jazyková verze:
česká
 
 
Distribuční verze:
česky
 
 
Zvuk:
mono
 
 
Přístupno:
pro všechny
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Šprýmař >
Typ filmu: Středometrážní

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.11.2020
Zřejmě nejčastěji reprízovaná epizoda z   celkem vydařeného televizního cyklu   "Bližní na tapetě". Je to zásluha   geniálního Vladimíra Menšíka a i tentokrát   je poznat, jak si vkládal svoje repliky do   hereckého partu, což mu pan režisér Filip   toleroval. Je mi až líto postavy nešťastného   dědečka Kudrnky, který by nikdy nikomu v   životě neublížil (je vůbec možné, aby kdy   žil takový člověk?) a přitom se stane terčem   krutého žertu pana Bulánka, primitivního   vtipálka utahujícího si i ze svých přátel v   práci. No budiž, pomsta byla sladká, ale   osobně bych přidal ještě nějaký fyzický   trest, aby frajera přešly roupy.
Pitryx
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 21.6.2020
Nemám tenhle příběh rád. Ten vtip s tou   televizí nebyl špatný a dědovi neublížil.   Nezpůsobil mu žádnou škodu, kdežto vtip   spoluzaměstnanců stál Bulánka pětistovku.   Měli jej prostě přemluvit, aby koupil televizi   dobrovolně a hned by to bylo lepší. Ale mám   hodnotit film, takže, herci dobří, ale   zvětší části to tahá pan Menšík.  
30.12.2020 přidávám tech. poznámku. V   titulcích je uvedeno, že jde o dvanáctý díl   cyklu mikro komedií „Bližní na tapetě.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama