reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Správná trefa

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63.8% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.7.2010
Duri86
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.1.2012
LenC2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.12.2008
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
24.2.2007
johnny-rk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.12.2008
BlackElvis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.12.2007
vampyer
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.10.2012
Stallone569
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.12.2012
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.3.2009
iris
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.11.2007
Vinař
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.5.2009
sarka76
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.11.2007
Šebi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.3.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih45878minih45878Hrad bude můj (2003) 
I Capture the Castle n
minih46795minih46795Hondo (1953) 
Hondo n
minih47152minih47152Sissi a Yetti (2007) 
Lissi und der wilde Kaiser n
minih56163minih56163Všichni milují Mandy Lane (2006) 
All the Boys Love Mandy Lane n
minih58889minih58889Kabát - Po čertech velkej koncert (2009) 
Kabát - Po čertech velkej koncert n
minih19447minih19447Specialista (1994) 
The Specialist n
minih42756minih42756Tvoje, moje a naše (2005) 
Yours, Mine and Ours n
minih16075minih16075Podnikavá dívka (1988) 
Working Girl n
minih21952minih21952V pravé poledne 2 - Kaneův návrat (1980) [TV film] 
High Noon, Part II: The Return of Will Kane n
minih101436minih101436Lekce malování (2011) 
La lección de pintura n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63.8 %
5   - curil
8   - Duri86
5   - LenC2
4   - catamount
7   - johnny-rk
7   - BlackElvis
5   - vampyer
9   - Stallone56
8   - Zdenek13
4   - iris
6   - Vinař
6   - sarka76
9   - Šebi

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

17:30 - 18:00

2 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

ČT2 - Volejbal: Česko - Srbsko

14:50 - 17:35

162 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

17:25 - 18:25

7 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

Prima - Doktor z hor: Nové příběhy (20...

16:50 - 17:50

42 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146288
Osobností: 621359
Fotografií: 550602
Plakátů: 262212
Obsahů a biografií: 134136

Poslední komentáře

Sully: Zázrak na řece Hudson (20...

Sully: Zázrak na řece Hudson
Neurazí, nenadchne. Tom Hanks   podal standardně kvalitní,   leč průměrný herecký   výkon, těžící   převážně ze svého   sympatického charisma. více >

Autor: kockak1 | Hodnocení: 6 / 10

Nude Nuns with Big Guns (2010)

Nude Nuns with Big Guns
Film, který všemi svými   znaky patří někam mezi   béčko a céčko, je   překvapivě dost zábavný. A   zábava je především to, co   od podobných více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Všemocný (2011)

Všemocný
Svižné a tudíž i   relativně povrchní. Jakoby   tempo ubíralo na prostoru pro   rozvoj psychologie postav,   které žel ustupují do   pozadí. více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Ona (2013) [2k digital]

Ona
Romantických snímků na   bázi umění je jako   šafránu a tak tento vskutku   působí jako zjevení.   Dějovým projevem je citový   vztah osamělého více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Bunkr smrti (2008)

Bunkr smrti
Hororový příběh bez   potoků krve a usekaných   částí těl, zato s   budovanou temnou atmosférou,   které je tu dosytosti.   Nechybí napětí, i více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.449/0.411