reklama
 
ohodnotit

Spravedlnost [TV seriál]

Justice

Další název:
American Crime
Žánr:
Rok:
2006
Délka:
42 minut, 14 epizod

Celkové hodnocení filmu Spravedlnost

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75.6% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.11.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.9.2008
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.9.2015
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.11.2008
medvedice00
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.2.2009
domusiQ543
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.8.2009
Rico0041
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.11.2013
Terez10
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.2.2011
golfista
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.11.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih18533minih18533Scooby-Doo:"Psí pohádky" (1989) 
n
minih36680minih36680Duše jako kaviár (2003) 
Duše jako kaviár n
minih42112minih42112Beastie Boys, 50 kamer a 40 tisíc očí (2006) 
Awesome; I Fuckin’ Shot That! n
minih58444minih58444Oázy oceánu (2000) 
Ocean Oasis n
minih68654minih68654Začít úplně jinak (2005) 
The Great New Wonderful n
minih36273minih36273Inženýrská odysea (1979) [TV seriál] 
Inženýrská odysea n
minih34320minih34320Bílé peklo (2001) 
So weit die Füsse Tragen n
minih54710minih54710Špatným směrem (2006) 
One way n
minih13464minih13464Náhlý úder (1983) 
Sudden Impact n
minih13248minih13248Muži v offsidu (1931) 
Muži v offsidu n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75.6 %
8   - satyr
6   - rosta12
10 - Gremmie
4   - Kloby
8   - medvedice0
8   - domusiQ543
10 - Rico0041
7   - Terez10
7   - golfista

TV Program

ČT1 - Velká sázka o malé pivo (1981)...

16:25 - 18:00

79 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

ČT2 - Volejbal: Kypr - Česko

17:20 - 20:00

24 minut již uběhlo
136 minut zbývá do konce

NOVA - Ochránce (2005)

17:35 - 19:30

9 minut již uběhlo
106 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Midsomeru (1997) [TV ...

16:50 - 18:55

54 minut již uběhlo
71 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144334
Osobností: 615138
Fotografií: 539253
Plakátů: 258067
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Rivalky na hrazdě (2016)

Rivalky na hrazdě
Sportovní film z prostředí   gymnastiky, kde rivalita   patnáctiletých,   šestnáctiletých holek je   neskutečná, což film docela   dobře více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Létající Kiwi (2012)

Létající Kiwi
Závody na kárách je pro   děti dobrý "sport". Pokud si   vše vyrábí samy, naučí se   základy manuální práce. I   když je Austrálie daleko,   více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Operace: Koukej kolem sebe! (201...

Operace: Koukej kolem sebe!
Méně než průměrný   dětský film, jako rodinný   těžko, pro dospělé jedince   je to vyloženě nudná   záležitost. Opět parta   dětí různých ras, více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Čarodějův učeň (2010)

Čarodějův učeň
Cage se nikdy hrát nenaučí,   takže předvádí svojí   obvyklou, stereotypní postavu   se dvěma typy obličejů. O   kvalitách filmu: stačí   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 2 / 10

Doba ledová: Mamutí drcnutí (201...

Doba ledová: Mamutí drcnutí
Moc se mi to nelíbilo, nedá   se to porovnat s předchozími   díly a stejně, jak se píše   v předchozích   komentářích, "nevěřila   jsem" tomu. Je to škoda.

Autor: Alix | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.489/0.451