reklama
 
ohodnotit

Špičkové kousky Toma a Jerryho [Video]

Tom and Jerry Comic Capers

Žánr:
Rok:
1992
Délka:
42 minut

Celkové hodnocení filmu Špičkové kousky Toma a Jerryho

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80.9% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
karlosphonic
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.3.2009
Kmotr95
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.8.2008
Elementik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.2.2007
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.3.2010
Brikca
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.4.2009
lisak-18
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.1.2010
JJenda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.2.2014
kejtl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.1.2010
domusiQ543
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.1.2010
Luccy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.11.2007
lubko223
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.6.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih28481minih28481Zkurvenej pátek (2000) 
Next Friday n
minih29730minih29730Útěk v řetězech (1958) 
The Defian Ones n
minih41649minih41649Strach má velké oči (1980) [TV inscenace] 
Strach má velké oči n
minih7915minih7915Gojira vs Supesugojira (1994) 
Gojira vs Supesugojira n
minih66909minih66909Africké kočky: Království odvahy (2011) 
African Cats: Kingdom of Courage n
minih22529minih22529Vinnetou (1963) 
Winnetou I n
minih40438minih40438O loupežníku Rumcajsovi (1967) [TV seriál] 
O loupežníku Rumcajsovi n
minih25467minih25467Jackie Brownová (1997) 
Jackie Brown n
minih89812minih89812The Magic of Belle Isle (2012) 
The Magic of Belle Isle n
minih72849minih72849Hugo a jeho velký objev (2011) 
Hugo n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80.9 %
8   - karlosphon
10 - Kmotr95
7   - Elementik
7   - MaKy92z
9   - Brikca
10 - lisak-18
8   - JJenda
4   - kejtl
8   - domusiQ543
10 - Luccy
8   - lubko223
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144321
Osobností: 615111
Fotografií: 539234
Plakátů: 258053
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Den dobytí Bastily (2016)

Den dobytí Bastily
Sice ne tak úplně   originální, ale zato celkem   svižný a divácky   nenáročný akčňák pro tu   chvíli kdy potřebujete   vypnout mozek. více >

Autor: CyberMageFroll.LF | Hodnocení: 7 / 10

Rafťáci (2006)

Rafťáci
Líbilo se mi to mnohem víc,   než opěvovaní   Snowboarďáci. Mínus za tu   šílenou angličtinu v   soundtracku. To se fakt nedá   poslouchat. více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 9 / 10

Tron (1982)

Tron
Hukot film i když pro mnohý   archaickej jak Metuzalem, nebo   jako nějaká vykopávka. Ale   i vykopavky můžou být cool   a nemusí ji vysílat na   Prima Cool.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 7 / 10

Tra(sgre)dire (2000)

Tra(sgre)dire
Tinto Brass když chce tak   umí natočit pěkně hustý   erotický filmeček. Carla   Karlička je šťabajzna. I   když bobry jsou bobři.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 9 / 10

Dostaňte agenta Smarta (2008)

Dostaňte agenta Smarta
Docela dobrá komedie dá se   vidět i několikrát, ale   větším časovým odstupem.   Jsou tam nové scénky,   kterým se člověk zasměje.

Autor: satyr | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.128/0.093