ohodnotit

Špatná společnost

Nature of the Beast

Rok:
1994
Délka:
91 minut

Celkové hodnocení filmu Špatná společnost

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.6.2010
jorgemar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.9.2011
Prasoid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.7.2008
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.9.2009
151974
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.12.2016
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.1.2014
ASPHALT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.11.2015
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.2.2014
michaldokoupil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.10.2013
pohledvenkova
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.2.2019

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih133559minih133559Perfektní shoda (2015) 
Meet My Valentine n
minih6122minih6122Detektiv (1968) 
The Detective n
minih121728minih121728T2 Trainspotting (2017) 
T2: Trainspotting n
minih68386minih68386Nechte to koňovi (1987) [TV inscenace] 
Nechte to koňovi n
minih50606minih5060624 hodiny v dešti (1982) 
24 časa dažd n
minih63511minih63511Jak se stal švec Dratvička tchánem pana krále (1994) [TV film] 
Jak se stal švec Dratvička tchánem pana krále n
minih111129minih111129Spider-Man: Homecoming (2017) 
Spider-Man: Homecoming n
minih39113minih39113Bravo Girls: Opět v akci (2004) 
Bring It On Again n
minih24582minih24582Vražedné pochybnosti (1978) 
n
minih140828minih140828Nenápadné zlo (2015) 
Consumed n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 % (10)
6   - curil
8   - jorgemar
7   - Prasoid
6   - R.RICKIE
5   - 151974
8   - oulisna
5   - ASPHALT
10 - Gremmie
8   - michaldoko
7   - pohledvenk
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 155284
Osobností: 641962
Fotografií: 593669
Plakátů: 282249
Obsahů a biografií: 142298

Poslední komentáře

Rocky 4 (1985)

Rocky 4
Film poplatný své době, v   dnešním politickém kontextu   už je trochu směšný.   Namakaný Dolfík, ledová   Bridget a Sylvester, který   nezná více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 6 / 10

Přes palubu (1987)

Přes palubu
Postarší komedie, která ale   neztratila nic ze svého   kouzla, které je hlavně o   tom jak k sobě ústřední   dvojice pasuje. Je na nich   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

Philipp the mouse (2008) [TV ser...

Philipp the mouse
Animovany serial pro deti   ...

Spolu se svou hračku   kočkou Tiger plazí Philipp   myšak bouřlivém   dobrodružství na další. K   velké více >

Autor: rimeon | Hodnocení: 8 / 10

211: Volání o pomoc (2018)

Ne ne ne, a třikrát NE !!!

211: Volání o pomoc
Hrůza! Vydržel jsem to do   té scény, kdy ta hysterka   začala na operačním sále   odhánět doktory od záchrany   policisty. To jsem skousl i   více >

Autor: weitinger | Hodnocení: 1 / 10

The Appearance (2018)

The Appearance
Snímek ´Jméno růže´ z   roku 1986 byl v rámci   středověkého detektivního   žánru tak podmanivý a   zásadní, že inspiroval   další tvůrce. I více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.234/0.202