reklama
 
ohodnotit

Soumrak

Tasogare Seibei

Další název:
The Twilight Samurai
Žánr:
Země:
Rok:
2002
Délka:
129 minut

Celkové hodnocení filmu Soumrak

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Hugin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.11.2009
Akana
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.9.2011
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.1.2013
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.9.2017
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.4.2010
Darkman7
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.5.2009
Moutain
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.12.2013
volam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.5.2009
Tolemarchos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.3.2012
satosan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih44455minih44455Nováci (1995) [TV seriál] 
Nováci n
minih25835minih25835Prachy v prachu (1981) 
Pour 100 briquest'as plus rien… n
minih81638minih81638Bylo, nebylo (2011) [TV seriál] 
Once Upon a Time n
minih19589minih19589Star Trek: Generace (1994) 
Star Trek: Generations n
minih49523minih4952320 let poté (2008) 
20 Years After n
minih33740minih33740Idioti (1998) 
Idioterne n
minih29885minih29885Gosford Park (2001) 
Gosford Park n
minih33922minih33922Mrtvý muž (1999) 
Made Men n
minih147929minih147929Kong: Ostrov lebek (2017) 
Kong: Skull Island n
minih16612minih16612Poslední skaut (1991) 
The Last Boy Scout n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72 % (10)
8   - Hugin
8   - Akana
7   - Kycky
1   - miroslav22
8   - rosta12
7   - Darkman7
6   - Moutain
10 - volam
9   - Tolemarcho
8   - satosan

TV Program

ČT1 - Úsměvy Valérie Zawadské

07:50 - 08:30

8 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

ČT2 - Studio Kamarád (1980) [TV cykl...

07:30 - 09:00

28 minut již uběhlo
62 minut zbývá do konce

NOVA - My z Kačerova (1987) [TV seriá...

07:10 - 08:00

48 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

07:40 - 08:10

18 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152374
Osobností: 636551
Fotografií: 578566
Plakátů: 275684
Obsahů a biografií: 139844

Poslední komentáře

Vlna (2015)

Vlna
Geirangerfjord je ledovcový   fjord na západě Norska v   Møre og Romsdal. Je 15 km   dlouhý, a tvoří jednu z   větví velkého Storfjordu. A   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Válečník oceánu (2016) [TV seriá...

Whale Wars 2

Válečník oceánu
Nepochopiteľne prehliadané   pokračovanie seriálu Whale   Wars. Sledujeme akcie troch   lodí flotily Sea Shepherd a   jednej lode Greenpeace,   více >

Autor: whack | Hodnocení: 10 / 10

Amazing Spider-Man 2 (2014) [2k ...

Amazing Spider-Man 2
Nový trend je, zdá se,   obsadit co   nejnesympatičtější hrdiny   a když se jedná o   superhrdinu, tak musí   zachránit co nejvíc   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Slzy slunce (2003)

Slzy slunce
Afričani brečí, když je   amíci zanechají doma v   Africe. Proč nechtějí   zůstat doma? Střílení je   baví a klidně to můžou   praktikovat na svých   bližních.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 3 / 10

Cop Car (2015)

Cop Car
║Rozpočet   $-miliónov║Tržby USA   $134,552║Tržby Celosvetovo   $143,000▐ Taká haluška.   Soplaví chalani sa dostanú k   opustenému policajnému autu   a ich dobrodružstvo sa môže   začať. /55%/

Autor: T2 | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.165/0.132