reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Soudný den

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58.9% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.1.2009
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.9.2009
brnvl2105
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.1.2010
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.3.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.4.2009
Vok
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.1.2015
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.11.2009
fidelio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
20.5.2011
zd.bobek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.5.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih75430minih75430Kluk mojí holky (2010) 
My Girlfriend's Boyfriend n
minih25825minih25825Nebezpečná kořist (1995) 
Dangerous Prey n
minih61850minih61850Larry – inspektor hygienické stanice (2006) 
Larry the Cable Guy: Health Inspector n
minih40445minih40445Smrtelná lavina (2005) [Video] 
Sub Zero n
minih40660minih40660Blízko nepříteli (2005) [TV film] 
Personal Effects n
minih29179minih29179Otčím 3 (1992) 
Stepfather 3 n
minih44957minih44957Dispečer (1971) [TV seriál] 
Dispečer n
minih41195minih41195Příběh o statečném Vladislavovi a věrné Elišce (1984) 
Příběh o statečném Vladislavovi a věrné Elišce n
minih116974minih116974Smrtelná spravedlnost (2012) [TV film] 
Fatal justice n
minih79055minih79055Bachelor Party Vegas (2006) [Video] 
Bachelor Party Vegas n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58.9 % (9)
7   - curil
7   - R.RICKIE
7   - brnvl2105
4   - MaKy92z
7   - rosta12
5   - Vok
6   - tvo
4   - fidelio
6   - zd.bobek

TV Program

ČT1 - Vražda na předpis (1968) [TV e...

09:45 - 11:05

19 minut již uběhlo
61 minut zbývá do konce

ČT2 - Folklorika

09:55 - 10:25

9 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

NOVA - Tvoje tvář má známý hlas (2016...

08:45 - 11:25

79 minut již uběhlo
81 minut zbývá do konce

Prima - Bikesalon

09:55 - 10:30

9 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152383
Osobností: 636559
Fotografií: 578595
Plakátů: 275689
Obsahů a biografií: 139850

Poslední komentáře

Twin Peaks: The Missing Pieces (...

Twin Peaks: The Missing Pieces
Toto je taký bonus, lahôdka   pre fanúšikov. Ide o scény,   ktoré sa nevyšli do   samotného filmu Fire Walk   With Me. Myslel som, že raz   to více >

Autor: volam.sa.pistik

Vlna (2015)

Vlna
Geirangerfjord je ledovcový   fjord na západě Norska v   Møre og Romsdal. Je 15 km   dlouhý, a tvoří jednu z   větví velkého Storfjordu. A   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Válečník oceánu (2016) [TV seriá...

Whale Wars 2

Válečník oceánu
Nepochopiteľne prehliadané   pokračovanie seriálu Whale   Wars. Sledujeme akcie troch   lodí flotily Sea Shepherd a   jednej lode Greenpeace,   více >

Autor: whack | Hodnocení: 10 / 10

Amazing Spider-Man 2 (2014) [2k ...

Amazing Spider-Man 2
Nový trend je, zdá se,   obsadit co   nejnesympatičtější hrdiny   a když se jedná o   superhrdinu, tak musí   zachránit co nejvíc   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Slzy slunce (2003)

Slzy slunce
Afričani brečí, když je   amíci zanechají doma v   Africe. Proč nechtějí   zůstat doma? Střílení je   baví a klidně to můžou   praktikovat na svých   bližních.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.29/0.255