reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Solo

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 54.3% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.12.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.10.2009
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.9.2009
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.11.2011
Anonnim
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.10.2017
dep
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.7.2018
Zippy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
26.2.2004

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih41649minih41649Strach má velké oči (1980) [TV inscenace] 
Strach má velké oči n
minih47312minih47312Dobrodružství Sherlocka Holmese a doktora Watsona - Osudový zápas (1980) 
Priključenja Šerloka Cholmsa i doktora Vatsona - Smertelnaja schvatka n
minih24244minih24244Žár těla (1981) 
Body Heat n
minih66719minih66719Bez předsudků (2009) [TV film] 
Bez předsudků n
minih13260minih13260My dva (2000) 
Two of us n
minih30149minih30149Zulu (1964) 
Zulu n
minih29929minih29929Cesta na Měsíc (1902) 
Le voyage dans la lune n
minih12252minih12252Mechanický pomeranč (1971) 
A Clockwork Orange n
minih107041minih107041What's Up Nurse! (1978) 
What's Up Nurse! n
minih56905minih56905Kůzlátka, otevřete... (1965) [TV inscenace] 
Kůzlátka, otevřete... n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

54.3 % (7)
4   - curil
9   - satyr
5   - R.RICKIE
6   - luan66
5   - Anonnim
5   - dep
4   - Zippy
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 150708
Osobností: 634120
Fotografií: 574743
Plakátů: 273084
Obsahů a biografií: 138433

Poslední komentáře

Benga v záloze (2010)

Benga v záloze
Will Farrell...ten chlap snad   nikdy v ničem normálním   nehrál. Tenhle film není   výjimka. Vtipnost nula,   trapnost 150%...proč třeba   ty více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

The Wall (2017)

PROCESOR!

The Wall
Běží poslední dny války v   Iráku a na své misi je   odstřelovač s pozorovatelem.   Někdo postřílel dělníky   při stavbě potrubí. Po   více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 8 / 10

Mamma Mia: Here We Go Again (201...

Mamma Mia: Here We Go Again
Sladkobolné, slzopudné,   vzpomínající, s minimem   humoru a hravosti, když už   jde o humor, obstarává ho   „stará“ garda, včetně   nováčka v více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 6 / 10

Sousedi 2 (2016)

Sousedi 2

Sousedi 2
Byl jsem tímto   pokračováním poněkud   zklamán. Holt, holky   nedokázaly udělat takový   bordel, nebyly tak vtipné a   nápadité jako kluci v více >

Autor: dobes.pavel | Hodnocení: 6 / 10

Rande naslepo (2017)

Rande naslepo

Rande naslepo
Hodně vydařená komedie,   která přináší příběh   kluka, jemuž ani podstatná   vada zraku nezabránila jít   si za svým snem. Je nejspíš   více >

Autor: dobes.pavel | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.349/0.311