reklama
 
ohodnotit

Šogun Mayeda

Shogun Mayeda

Žánr:
Rok:
1991
Délka:
110 minut
Premiéra v ČR:
24.9.1992
„Cesta do jiné země. Šógun Mayeda zve diváky do 17. století.“

Celkové hodnocení filmu Šogun Mayeda

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.9.2010
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.3.2009
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.3.2010
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.1.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.9.2009
Ed
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.12.2005
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.3.2010
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.5.2015
renod
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.6.2009
Slamáček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.10.2011
Mr.Craven
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.10.2010
satosan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih56707minih56707Percy Jackson: Zloděj blesku (2010) 
Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief n
minih74950minih74950Mortem (2010) 
Mortem n
minih8857minih8857Hvězdolet I. (1983) [TV film] 
Starflight One n
minih40403minih40403Noc vlka (2002) [TV film] 
Night of the Wolf n
minih45051minih45051Americký gangster (2007) 
The American Gangster n
minih22200minih22200Večerní úbor (1986) 
Tenue de soirée n
minih74484minih74484L'alcova (1985) 
L'alcova n
minih57481minih57481Zvrhlosti žen (1996) 
Female Perversions n
minih21967minih21967V říši Stříbrného lva (1965) 
Im Reich des silbernen Löwen n
minih47549minih47549Planeta 51 (2009) 
Planet 51 n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75 %
8   - cicis
6   - curil
6   - AGAMEMNON
8   - REKBRIT
7   - R.RICKIE
8   - Ed
6   - MaKy92z
10 - Gremmie
8   - renod
7   - Slamáček
8   - Mr.Craven
8   - satosan
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144318
Osobností: 615095
Fotografií: 539216
Plakátů: 258043
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Tron (1982)

Tron
Hukot film i když pro mnohý   archaickej jak Metuzalem, nebo   jako nějaká vykopávka. Ale   i vykopavky můžou být cool   a nemusí ji vysílat na   Prima Cool.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 7 / 10

Tra(sgre)dire (2000)

Tra(sgre)dire
Tinto Brass když chce tak   umí natočit pěkně hustý   erotický filmeček. Carla   Karlička je šťabajzna. I   když bobry jsou bobři.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 9 / 10

Dostaňte agenta Smarta (2008)

Dostaňte agenta Smarta
Docela dobrá komedie dá se   vidět i několikrát, ale   větším časovým odstupem.   Jsou tam nové scénky,   kterým se člověk zasměje.

Autor: satyr | Hodnocení: 8 / 10

Šíleně smutná princezna (1968)

Šíleně smutná princezna
Pohádka s padesátkou na   krku. Můžu probírat   barevnou a nádhernou   výpravu, krásné exteriéry,   obsazení, písničky, šaty,   ale opakovala více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

V očekávání (2013)

V očekávání
Film, který je plný   absurdních momentů, nic   neříkajících dialogů a   končí podivným smířením   Lizzie a Andie nad kočárkem   s dítětem.Nic mi to   nepřineslo, kromě ztráty   času.

Autor: collen | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.477/0.436