Zari
ohodnotit

Komentáře k filmu Sobibor

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
PO.20
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.12.2018
Film je natočený podle   skutečné události, která   se odehrála v táboře   Sobibor. Vězni plánují   útěk, který se jim nakonec   podaří. Je dobré si tyto a   další události, které se   staly během světových   válek neustále připomínat.   Doporučuji film shlédnout.
FLA
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.12.2018
Vítejte v Sobiboru...
Výpravné celkem zajímavě   natočené, dobrá kamera.   První půle pomalejší a né   moc záživná, měl jsem   problém se do filmu dostat,   druhá byla lepší, hlavně   napínavější. Film je   občas docela drsný a   brutální hlavně při   vraždění německých   oficírů. Můj oblíbený   herec Ch. Lambert je v roli   Karla Frenzela toporný a   divný. Celkově ale   ucházející filmová pocta   těm co táborem prošli a   přežili útěk. Skutečnost   byla zřejmě daleko horší,   než snímek ukazuje.
Xpojntman
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 19.4.2021
Zase ta ruská propaganda, kdy   chudaci ubozí rudoarmějci =   Rusáci a Moskoviti jsou zase   oběti a utlačovaní. A   přitom i podle Europarlamentu   začali II. světovou oni. Nic   o Holodomoru a Katyni tu   nezazní. Myslím, že   většina ztrát SSSR šla na   jejich vlastní triko.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama