reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 21.2.2017 a svátek má Lenka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Sob Robbie: Velké sobí závody

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
PORTER
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.1.2013
kali.4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.3.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.10.2009
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.7.2012
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.11.2009
vrub
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.9.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih69007minih69007Cerro Torre (2002) 
n
minih53718minih53718Malí létající medvídci (1991) [TV seriál] 
The Little Flying Bears n
minih47090minih47090Sněhová královna (1957) 
Snežnaja koroleva n
minih31874minih31874Blázniví fandové (1996) 
Celtic pride n
minih55598minih55598Tajemství mé dcery (2007) [TV film] 
My Daughter's Secret n
minih26525minih26525Od ucha k uchu (1997) 
A Smile Like Yours n
minih45775minih45775Berta a Ufo (2007) [TV seriál] 
Berta a Ufo n
minih31938minih31938Hana a její bratři (2001) 
Hana a jej bratia n
minih40442minih40442Panic je nanic (2005) 
Panic je nanic n
minih41040minih41040Bratr a sestra (1985) [TV inscenace] 
Bratr a sestra n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75 %
8   - PORTER
8   - kali.4
9   - satyr
8   - oulisna
6   - tvo
6   - vrub

TV Program

ČT1 - Silvestrovský koktejl

10:45 - 11:45

17 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

ČT2 - Na plovárně s Ivanem Trojanem ...

10:50 - 11:15

12 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

11:00 - 11:45

2 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Prima - Odkaz lásky (2005) [TV film]

10:15 - 12:05

47 minut již uběhlo
63 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141393
Osobností: 605730
Fotografií: 526155
Plakátů: 253725
Obsahů a biografií: 130192

Poslední komentáře

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Svět pod hlavou
Mysteriozní krimi se zde moc   netočí a jak se nám to v   naší kotlině vyvedlo? Můj   problém je, že já   nadpřirozeno pokud se míchá   s více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Transformace (2014) [TV epizoda]

Transformace
Druhý díl stejně slušný   jako první, některý scénky   a seky suprový. Chudák   vozíčkář, hlavně ke konci   to nemělo chybu, budu   sledovat i nadále:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Kytara (2013) [TV epizoda]

Kytara
Když seriál běžel poprvé,   tak jsem se nedíval a teď to   napravuji a hned první díl   velmi slušný, bavil jsem se   dobře. Václav Neužil jako více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Tělo (2015/1)

Tělo
Jeden z těch filmů, které   byste označili za   průměrné, ale přesto byste   si na něj vzpomněli i v 75 s   pokročilým Alzheimerem.   Další z více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Nevěřte mužům (2005)

Nevěřte mužům
Slibovala jsem si od toho   víc, ale bylo to nudné   hledání a tápání po   pravé lásce a navíc s   kýčovítým   koncem.Naštěstí Julianne   Moore a David Duchovny to v   mých očích zachránili.

Autor: collen | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.265/0.244