ohodnotit

Sňatková kancelář

Žánr:
Rok:
1932
Délka:
90 minut
Premiéra v ČR:
11.3.1932
„Komedie o tom, co všechno je třeba udělat, aby mohly začít vyzvánět svatební zvony...“

Celkové hodnocení filmu Sňatková kancelář

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64.7% (17 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.8.2014
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.8.2008
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.8.2018
Misantrop
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.7.2017
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.7.2006
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.7.2017
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.8.2008
Scifista
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.4.2017
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.1.2009
MILAN19611
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.3.2012
AlbertPeta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.9.2006
scareface68
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.3.2009
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.3.2011
MILAN1961
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.3.2012
Sheriff.Janov
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.7.2009
Gruberova
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
6.8.2017
Marthos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.1.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih12954minih12954Mravnost nade vše (1937) 
Mravnost nade vše n
minih8867minih8867Chaplin (1992) 
Chaplin n
minih82697minih82697Vánoční Růženka (1986) [TV inscenace] 
Vánoční Růženka n
minih46894minih46894Bratrstvo kamenů (2006) 
Concile de pierre, Le n
minih52957minih52957Maturitní sex (2008) 
Bart Got a Room n
minih39696minih39696Střelci (2002) 
Shooters n
minih75773minih75773Bratři z divočiny (1996) [TV film] 
Brothers of the Frontier n
minih44775minih44775Škola svádění (2004) 
School for Seduction n
minih66687minih66687Seržant (1968) 
The Sergeant n
minih71049minih71049Já, Natálie (1969) 
Me, Natalie n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64.7 % (17)
7   - curil
6   - clara.bow
5   - hvezdyn
8   - Misantrop
5   - AGAMEMNON
7   - melakara
6   - nick4
7   - Scifista
6   - rosta12
7   - MILAN19611
5   - AlbertPeta
7   - scareface6
6   - Pauleto
8   - MILAN1961
8   - Sheriff.Ja
4   - Gruberova
8   - Marthos
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154519
Osobností: 639983
Fotografií: 588733
Plakátů: 279519
Obsahů a biografií: 141543

Poslední komentáře

Jan Palach (2018)

Jan Palach
Jan Palach a Klement Gottwald   politický odpad   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! více >

Autor: pospipoustak | Hodnocení: 1 / 10

Predátor: Evoluce (2018)

COŽE??????

Predátor: Evoluce
To jako fakt?? To si snad   dělají srandu. Udělat z   filmu s geniálním nápadem,   perfektním příběhem, a   kvalitních hereckých   výkonů více >

Autor: Htichac

Tohle je Sparta! (2008)

Tohle je Sparta!
Já mám vlastně dementní   parodie celkem rád, no ale   čeho je moc, toho je   příliš. Nevýhoda dementně   vtipných filmů je, že se   velice více >

Autor: Vlnik | Hodnocení: 2 / 10

Most! - 2. díl (2019) [TV epizod...

Most! - 2. díl
Líbí se mi to čím dál   víc, hlášek je tolik, že   napoprvé je člověk všechny   neocení, ale dík za tento   nekorektní seriál, bavím se   a to jsem od toho čekal:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Operace Ofsajd (2019) [TV epizod...

Operace Ofsajd
Druhá série Rapla zatím   jisté zklamání. Jako kdyby   to psal a točil někdo   úplně jiný. Oba první i   druhý díl provází spousta   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.61/0.537