reklama
 
ohodnotit

Sňatková kancelář

Žánr:
Rok:
1932
Délka:
90 minut
Premiéra v ČR:
11.3.1932
„Komedie o tom, co všechno je třeba udělat, aby mohly začít vyzvánět svatební zvony...“

Celkové hodnocení filmu Sňatková kancelář

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64.7% (17 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.8.2014
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.8.2008
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.8.2018
Misantrop
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.7.2017
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.7.2006
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.7.2017
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.8.2008
Scifista
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.4.2017
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.1.2009
MILAN19611
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.3.2012
AlbertPeta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.9.2006
scareface68
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.3.2009
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.3.2011
MILAN1961
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.3.2012
Sheriff.Janov
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.7.2009
Gruberova
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
6.8.2017
Marthos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.1.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih31227minih31227Komančská stanice (1960) 
Comanche Station n
minih58345minih58345Vražedné horko (2009) 
The Steam Experiment n
minih60141minih60141Vanina Vanini (1961) 
Vanina Vanini n
minih3664minih3664Air Force-BAT 21 (1988) 
BAT 21 n
minih147607minih147607Waterboys (2016) 
Waterboys n
minih53745minih53745Prázdniny (1978) [TV pořad] 
Prázdniny n
minih50391minih50391Mládí Butche Cassidyho a Sundance Kida (2004) [TV film] 
The Legend of Butch & Sundance n
minih25869minih258698 MM (1999) 
8 MM n
minih78764minih78764Stopy zmizelých (2008) 
The Burrowers n
minih13374minih13374Na rybách (1997) 
Gone Fishin' n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64.7 % (17)
7   - curil
6   - clara.bow
5   - hvezdyn
8   - Misantrop
5   - AGAMEMNON
7   - melakara
6   - nick4
7   - Scifista
6   - rosta12
7   - MILAN19611
5   - AlbertPeta
7   - scareface6
6   - Pauleto
8   - MILAN1961
8   - Sheriff.Ja
4   - Gruberova
8   - Marthos

TV Program

ČT1 - Rajské zahrady

01:35 - 01:50

11 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - Šťastné údolí (2014) [TV seriá...

01:10 - 02:00

36 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

NOVA - Můj přítel Monk (2002) [TV ser...

01:25 - 02:05

21 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

01:20 - 02:25

26 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151254
Osobností: 635351
Fotografií: 575881
Plakátů: 273941
Obsahů a biografií: 139064

Poslední komentáře

Jeepers Creepers II (2003)

Jeepers Creepers II
Druhý díl se mi líbil   mnohem víc, než ten první.   Dost se mi líbí filmy se   středoškoláky. Líbilo se   mi, že jsem se bála víc,   než u prvního dílu. Herci   opět skvělí.

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Jeepers Creepers (2001)

Jeepers Creepers
Horor mě zaujal podle popisu.   Taky se mi docela líbilo, že   jsem na film s takovým   tématem nebo   spíš...příšerou ještě   nenarazila. více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 7 / 10

Jeníček a Mařenka: Lovci čaroděj...

Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic
Nikdy jsem nebyla   fanoušek...jak to   říct...středověkých   filmů. Ani pohádky Jeníček   a Mařenka ani čarodějnic.   Proto mě o to víc   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Mama (2013) [2k digital]

Mama
Jsem milovnice hororů a   miluju, když se u toho hororu   bojím. Mám ráda, když jsou   tam lekačky. Hlavně když je   nečekáte. Líbí se mi,   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Tammy (2014)

Tammy
Umaštěná, nevzhledná,   sprostá a nesympatická   hlavní hrdinka. Nula vtipů,   hromada fekálního humoru bez   špetky humoru. Tohle je fakt   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.317/0.282