Zari
ohodnotit

Smrtící nenávist 3 [Video]

The Grudge 3

Další název:
Der Fluch - The Grudge 3
Žánr:
Rok:
2009
Délka:
90 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Smrtící nenávist 3
POZOR SPOILER

Malý Jake je v nemocnici, v cele pro blázny. Zde se ocitl po řádění duchů v jejich domě. Má evidentně strach, ale doktorka Sulivanová jej uklidňuje. Dokonce poukazuje na to, že je zde kamera.  
Noční hlídač v tomtéž zařízení napadení Mikea duchem sice vidí, ale když k němu s doktorkou přiběhnou, je již mrtev.  
Jsme v Tokiu. Zde najde zprávu o chlapcově smrti Naoko na monitoru v práci. Ta má v šuplíku deník, který si psala zavražděná Kayako. 
Dva mladí, Lisa a její přítel Andy si to chtějí rozdat, ale pak si uvědomí, že jsou v pokoji 305, kde byla vyvražděna rodina.  
Malá Rose je astmatička. Hlídá ji umělkyně, malířka Gretchen. Mladý Max, její bratr, si bere od Lisy, sestry, klíče a jde se podívat po domě.  
Rose tvrdí, že se tu nastěhoval nový kluk, ale Lisa o o tom neví.  
Max je něco jako domovník, a proto má potíže s majitelem, panem Preskim. Tomu se nelíbí úbytek nájemníků.  
Gretchen již v novém bytě posílá Brendu koupat, ale ta nechá přetéci vanu a je napadena duchem. Gretchen ji pak marně hledá.  
Max vítá novou nájemnici. Tou je Naoko, která přijela na základě oné zprávy. Tuší totiž, že v tom má prsty Kayako, což byla její sestra.  
Max ukazuje Rose dýchací přístroj a Lisa se balí na cestu. Jede jako modelka na stáž do New Yorku, hlavně kvůli penězům. Max tím není vůbec nadšen, ale Lisa je rozhodnuta. Jenže něco zaslechne a jde se podívat. V bytě 305 načapá doktorku Sulivanovou, která si to zde fotí. Ta jí také řekne o Jakeově smrti. A to sem přichází její kluk a má zase chutě. Jenže Lisa musí jít pro klíče. Ale tu se potká s bratrem, a raději mu klíče dá. Na chodbě pak najde ztracenu hračku a vidí Toshiova ducha. A jiní řádí u malířky Gretchen.
Toshiův duch si hraje s Rose a ta z toho dostane záchvat.  
Lisa se dala dohromady se Sulivanovou a ta jí ukáže fotku Toshiovy rodiny. Také jí poví onu ponurou historii rodiny Saekiů a o tom, jak všichni kdysi v Japonsku zahynuli. A Jake ze záznamu popisuje ducha Kayako.  
Rose opět vyděsí duch Toshiho.  
Sulivannová se také setká s duchem a dost to s ní zacloumá. A duch ji dostane.  
Naoko přichází za Lisou. Přiznává proč se nastěhovala právě sem. A vypráví totéž, co Sulivanová o oné japonské rodině.  
Zatím má Max trápení s žárovkou a podlahou. Žárovka blbne a na podlahu něco kape. Zdá se, že je to z bytu Gretchen. Max se tam jde podívat a najde mrtvou Gretchen s hodně divnýma očima. 
Naoko končí své vyprávění tím, že vraždou její sestry se zrodilo ju-on, tedy něco jako prokletí. A ona to míní zastavit. Obřadem v chlapcově domě, ke kterému ale potřebuje jak Lisu, tak i Rose. Lisa ihned odmítá. A také mění rozhodnutí ohledně odjezdu do N.Y. Což se Andymu nelíbí, ale přijímá to a zůstává zde také. A pak se setká s duchem také.  
Max má výstup s Priskym, protože ten jej již nechce jako domovníka. Může zůstat, ale musí platit nájem. Což Max nemůže, když má být Rose pod stálým dohledem. Prisky je Maxem napaden a při odjezdu je v jeho autě duch Toshia.  
Max se pak neovládá a vyhodí Lisu. Ta vidí Kayoko a jde k Naoko. Ta se rozhoduje pro rituál, ale ještě musí „ukrást“ Rose což se podaří. Rituál začíná.
Jenže jej přeruší už řádně nenávistný Max a hned začne řádit. Honí Naoko aby ji zabil, a duch honí Lisu a Rose. Zdá se, že není úniku. 



 
 


Autor: Pitryx

Popis / Obsah / Info k filmu Smrtící nenávist 3
Již třetí díl hororu Grudge, u kterého se názory různí, ale je jasné že tento film se již pokusí uzavřít celou trilogii The Grudge. Mladá Japonka cestuje do Chicaga. Je rozhodnuta zastavit zlého ducha a zrušit tak kletbu Kayako. Jen ona ví jak osvodit týranou rodinu a naždy tak nastolit klid a mír. Dočkáme se především strašidelné atmosféry, která je pro tuto trilogii zcela charakterizující.


Autor: Justik66

Popis / Obsah / Info k filmu Smrtící nenávist 3
Jake, který přežil masakr děsivé Kayako a Toshia, je znovu vystaven mučivým vizím. Skončí v nemocnici, kde se o jeho případ zajímá Dr. Sullivanová. Postupně zjišuje, že Jakeovy strašidelné historky jsou pravdivé. Jeho jedinou nadějí se zdá tajuplná Japonka, která by možná mohla umlčet duchy navždy... pokud její plán nezničí všechny!


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Nenávist (2019)

 Nenávist (2019)
Nenávist n
Grudge
Žánr: mysteriózní / horor
Země: Spojené státy americké
Režie: Nicolas Pesce

(pokračování)

Smrtící nenávist 2 (2006)

 Smrtící nenávist 2 (2006)
Smrtící nenávist 2 n
The Grudge 2
Žánr: horor
Země: Spojené státy americké
Režie: Takaši Šimizu

(pokračování)

Nenávist (2004)

 Nenávist (2004)
Nenávist n
The Grudge
Žánr: horor / mysteriózní / thriller
Země: Japonsko / Spojené státy americké
Režie: Takaši Šimizu

(pokračování)

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Gunnel Lindblom

Lindblom Gunnel

Pierre Doris

Doris Pierre

Naposled navštívené:
Gunnel Lindblom

Lindblom Gunnel

Pierre Doris

Doris Pierre