reklama
 
ohodnotit

Smrtící bumerang

Backfire

Další název:
Protiútok
Žánr:
Rok:
1988
Délka:
89 minut
Premiéra v ČR:
7.11.1991
„Ještě než se rozední, někdo bude bohatý, někdo zemře a někdo někoho pomstí.“

Celkové hodnocení filmu Smrtící bumerang

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65.5% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.9.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.7.2008
vojtam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.10.2011
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.2.2006
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.3.2009
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.6.2009
sakro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.12.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.1.2011
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.10.2007
Petr666222
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.6.2016
Bimbaša
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih28009minih28009Šerif a mimozemšťan II. (1981) 
Chissá perche capitano tutte a me n
minih46675minih46675Boss - Smrt na zakázku (1973) 
Il Boss n
minih9622minih9622Jestřábí moudrost (1989) 
Jestřábí moudrost n
minih43259minih43259Vzpoura (1967) 
Jói-uči: Hairió tsuma šimacu n
minih34306minih34306Muž v ohni (2004) 
Man on Fire n
minih4267minih4267Bláznivá střela 33 1/3: Poslední trapas (1994) 
Naked Gun 33 1/3: The Final Insult n
minih104914minih104914Voják 3: Na domácí frontě (2013) [Video] 
The Marine 3: Homefront n
minih90011minih90011DO-RE-MI (1998) [TV pořad] 
DO-RE-MI n
minih116730minih116730Doktorka Quinnová: Srdce na dlani (2001) [TV film] 
Dr. Quinn, Medicine Woman: The Heart Within n
minih11509minih11509Lišáci, Myšáci a Šibeničák (1970) [TV film] 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65.5 %
5   - curil
7   - clara.bow
7   - vojtam
6   - catamount
6   - Charlie35
8   - Milicent
9   - sakro
6   - rosta12
6   - Rendys
7   - Petr666222
5   - Bimbaša
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144334
Osobností: 615130
Fotografií: 539253
Plakátů: 258067
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Rivalky na hrazdě (2016)

Rivalky na hrazdě
Sportovní film z prostředí   gymnastiky, kde rivalita   patnáctiletých,   šestnáctiletých holek je   neskutečná, což film docela   dobře více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Létající Kiwi (2012)

Létající Kiwi
Závody na kárách je pro   děti dobrý "sport". Pokud si   vše vyrábí samy, naučí se   základy manuální práce. I   když je Austrálie daleko,   více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Operace: Koukej kolem sebe! (201...

Operace: Koukej kolem sebe!
Méně než průměrný   dětský film, jako rodinný   těžko, pro dospělé jedince   je to vyloženě nudná   záležitost. Opět parta   dětí různých ras, více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Čarodějův učeň (2010)

Čarodějův učeň
Cage se nikdy hrát nenaučí,   takže předvádí svojí   obvyklou, stereotypní postavu   se dvěma typy obličejů. O   kvalitách filmu: stačí   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 2 / 10

Doba ledová: Mamutí drcnutí (201...

Doba ledová: Mamutí drcnutí
Moc se mi to nelíbilo, nedá   se to porovnat s předchozími   díly a stejně, jak se píše   v předchozích   komentářích, "nevěřila   jsem" tomu. Je to škoda.

Autor: Alix | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.511/0.474