ohodnotit

Sluneční hrozba

Solar Crisis

Rok:
1990
Délka:
112 minut, 118 min (director's cut)

Celkové hodnocení filmu Sluneční hrozba

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 63.6% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.12.2010
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.6.2010
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.6.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.9.2009
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.3.2010
151974
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
26.11.2015
MILAN19611
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.5.2012
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.5.2015
frenky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.3.2007
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.11.2009
Spurs
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.7.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih111150minih111150Slaughtered (2010) 
Slaughtered n
minih25842minih25842Hlídka v Ardenách (1991) 
A Midnight Clear n
minih14882minih14882Ochránce spravedlnosti (1985) 
The Protector n
minih56408minih56408Maďarský pútnik (2004) 
Magyar vándor n
minih61427minih61427Čierne diamanty (1938) 
Fekete gyémántok n
minih79506minih79506Don (2006) 
Don n
minih15159minih15159Osudová přitažlivost (1987) 
Fatal Attraction n
minih55329minih55329Zběsilá krev (2008) 
Sanguepazzo n
minih7846minih7846Gigolo (1998) [TV film] 
Gigolo - Bei Anruf Liebe n
minih44830minih44830Bílá velryba (1998) [TV minisérie] 
Moby Dick n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

63.6 % (11)
6   - cicis
5   - Agostino
7   - RM
5   - R.RICKIE
6   - MaKy92z
4   - 151974
7   - MILAN19611
10 - Gremmie
6   - frenky
9   - tvo
5   - Spurs

TV Program

ČT1 - GEN (1993) [TV cyklus]

20:05 - 20:25

3 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

ČT2 - Heroin (1970)

20:00 - 21:25

8 minut již uběhlo
77 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

38 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Prima - Top star (2011) [TV pořad]

19:55 - 20:15

13 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154111
Osobností: 639075
Fotografií: 586164
Plakátů: 278206
Obsahů a biografií: 141139

Poslední komentáře

Robin Hood (1984) [TV seriál]

počet dílů

Robin Hood
Jenom drobná opravička ,   dílů je 26 Robin Hood a   kouzelník je rozdělen do dvo   dílů stejně tak jako Meče   z Waylendu . Jinak asi   více >

Autor: drakonusdrak

Karhanova parta (1950)

Karhanova parta
Téměř 20 let jsem dělal na   revolverech ve fabrice a   myslím si, že takovou havaj   jsem nezažil nikdy. Jinak   film nebyl úplně špatný,   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 5 / 10

Spectre (2015)

Bonde máš 150 minut! Tak do toho!

Spectre
Daniel Craig mi jako Bond   nevadí, Sam Mendes mi jako   rejža tohoto filmu naopak   vadí ai ti co tomu dali   zelenou. 150 minut je   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 4 / 10

Pacific Rim: Povstání (2018) [DC...

Pacific Rim: Povstání
UPřímně řečeno mě film   zklamal. Očekávala jsem   něco jako byla ta jednička.   Technicky byl film dokonalý,   bavilo mě i herecké   obsazení. více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 7 / 10

V peřině (2011)

Mádl

V peřině
Tohle je vlastně docela prima   oddechovka. Vizuálně je to   hodně zajímavý. Převleky a   kreace některých aktérů   jsou celkem příjemným   více >

Autor: dreamerCZ | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.195/0.143