Zari
ohodnotit

Komentáře k filmu Sledge Hammer, policajt s.r.o.

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
klasifikátor
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.4.2020
Pokud budu brát tenhle   seriál jako parodii tak jak   byl původně zamýšlen je to   opravdu dobrá a na   hollywoodské seriálové   poměry nezvykle propracovaná   práce. Obětí této parodie   měl být určitě primárně   Eastwoodův hrdina Harry   Callahan alias "Dirty   Harry" a také asi   soukromý detektiv Mike Hammer   hrdina stejnojmenného   seriálu Mickeyho Spillanea.   Lze to ale chápat i jako   parodii na krimi žánr drsné   školy obecně. To konečně   není důležité. Hlavně je   to povedená záležitost ač   jde v podstatě o sitcom.
joxer
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.2.2010
Trocha všeho
Něco ve stylu Bláznivé   střely a sitcomu, ovšem bez   umělého smíchu - toho by   tam muselo být víc než   dialogů :D Výborně   prošpikovaný každý detail,   každá věta. Seriál z dob,   kdy humor byl ještě umění   a ne jen komerční artikl.   Bavit se budete od první   minuty až do poslední - to   zaručuju. 10/10 a to dávám   jen opravdu výjimečně.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
 orchestr Ferdinanda Havlíka

orchestr Ferdinanda Havlíka

Naposled navštívené:
 orchestr Ferdinanda Havlíka

orchestr Ferdinanda Havlíka