Zari
ohodnotit

Slečna Emma [TV minisérie]

Emma

Další název:
Emma (SK)
Rok:
2009
Délka:
240 minut, 4 části

Komentáře k filmu Slečna Emma

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
Frolíček
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.12.2012
Novější zpracování   "austenovky" Emmy do   čtyřdílné minisérie s   další blondýnou, docela   příjemnou Romolou Garai.   Díky čtyřem dílům dostali   všichni větší prostor,   proto jsem netápala mezi   postavami (kdo s kým a čí   je to příbuzný), ale   "prozření" Emmy   mohlo přijít o chvilku   dřív, takhle se mi konec s   Jonny Leem zdál trochu   urychlený. Obecně všechny   Harriet jsou husičkami, ale   tahle určitě vede. Velmi   dobrý byl Michael Gambon a   Jodhi May, ráda jsem viděla   Roberta Bathursta. Výprava i   šaty věrné, líbil se mi   účes Emmy a nepřestává   mě fascinovat doba, kdy   většinu času trávili lidé   po návštěvách a   procházkách za ostatními,   tedy ti bohatší. Nicméně   Gwyneth o maličko vede.
Georgie2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.4.2011
Nové zpracování Emmy   využívá výhod seriálu a   věrně se drží předlohy,   více prostoru využili   tvůrci i k podrobnějšímu   zasvěcení diváka do vztahů   mezi postavami. BBC odvedla   podle očekávání bezchybnou   práci (výprava, hudba atd.)   a pokud si Romola Garai   získá vaše sympatie,   nebudete zklamaní. Ani já   jsem nebyla, přestože podle   mého názoru nikdo nepřebije   dvojici Paltrow-Northam.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Sean Hewitt

Hewitt Sean

Wilhelm Schulze

Schulze Wilhelm

 Hameeda

Hameeda

Ivan Koschula

Ivan Koschula
Ivan Koschula

Naposled navštívené:
Sean Hewitt

Hewitt Sean

Wilhelm Schulze

Schulze Wilhelm

 Hameeda

Hameeda

Ivan Koschula

Ivan Koschula
Ivan Koschula