reklama
 
ohodnotit

Šlechetný cowboy Sandy [TV film]

Další název:
aneb Prohraná nevěsta; Proč Sandy nechal vychladnout své pistole
Žánr:
Rok:
1964
Délka:
32 minut

Celkové hodnocení filmu Šlechetný cowboy Sandy

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 76.9% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
28.10.2015
POlYEKRAN
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.9.2015
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.1.2010
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.11.2009
Misantrop
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.11.2011
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.3.2009
Jean-Paul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.11.2009
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.4.2014
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.10.2009
antoninsestak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.10.2010
ceskytulak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.2.2009
nabba
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
9.10.2013
Blasel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.4.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih115854minih115854Šťastná (2013) 
Šťastná n
minih58280minih58280Hříchy pro diváky detektivek (1995) [TV seriál] 
Hříchy pro diváky detektivek n
minih72533minih72533Kluk na kole (2011) 
Le gamin au vélo n
minih32071minih320713 Ninžové - Protiúder (1994) 
3 Ninjas Kick Back n
minih119342minih119342Vzpomínáš si? (2014) 
Ti ricordi di me? n
minih16855minih16855Pravá láska (1989) 
True Love n
minih45495minih45495Dlouhá cesta domů (1998) [TV film] 
The Long Way Home n
minih60160minih60160Beowulf & Grendel (2007) [TV film] 
Grendel n
minih64859minih64859Právě včas (1997) 
Just in Time n
minih53228minih53228Miluji tě, miluji tě (1968) 
Je t'aime, je t'aime n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

76.9 %
10 - curil
8   - POlYEKRAN
9   - Edward52
8   - M.A.G.
7   - Misantrop
8   - Charlie35
7   - Jean-Paul
9   - melakara
8   - satyr
8   - antoninses
9   - ceskytulak
1   - nabba
8   - Blasel

TV Program

ČT1 - Taggart (1983) [TV seriál]

23:20 - 01:30

52 minut již uběhlo
78 minut zbývá do konce

ČT2 - Queer: Sex, beat a video

00:10 - 00:40

2 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

NOVA - Odložené případy (2003) [TV se...

00:10 - 00:55

2 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Prima - A je to naše!

23:25 - 00:15

47 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144281
Osobností: 615004
Fotografií: 539028
Plakátů: 257992
Obsahů a biografií: 132118

Poslední komentáře

Eadweard (2015)

Eadweard
Pro každého fanouška filmu   je příběh objevitele   pohyblivého filmu určitě   zajímavý. Svérázná   postava Eadwearda, jeho mladé   ženy a více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Spiando Marina (1992)

Spiando Marina
Průměrný erotický thriller   režiséra Sergio Martina,   tentokrát pod jménem George   Raminto, jehož největší   devízou je herečka Deborah   více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Dokonalý trik (2006)

Dokonalý trik
„Můj mozek je klíčem k   osvobození.“ — Harry   Houdini   #NonconformistHallOfFame.   Sakra Nolan je zatraceně   dobrej režisér.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 10 / 10

Šíleně smutná princezna (1968)

Šíleně smutná princezna
„Nikdy nevíte, od jakého   neštěstí vás zachránila   obyčejná smůla.“ —   Cormac McCarthy   #NonconformistHallOfFame.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 9 / 10

Perličky Jiřího Menzela (2012) [...

Perličky Jiřího Menzela
Krátký film, krátký   rozhovor s Jiřím Menzelem,   který prakticky nepřinese   nic nového průměrnému   zájemci o český film. Ale   je to takový více >

Autor: curil | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.388/0.351