reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 20.2.2017 a svátek má Oldřich. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Šlechetná srdce a šlechtické korunky

Kind Hearts and Coronets

Rok:
1949
Délka:
107 minut
„… aneb kterak se zaručeně státi vévodou.“

Celkové hodnocení filmu Šlechetná srdce a šlechtické korunky

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 84.2% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.1.2010
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.5.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.8.2012
MARi0
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.8.2012
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.2.2011
Mlapiska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.10.2014
Misantrop
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.10.2014
Akana
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.10.2014
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.5.2014
tomas.sulc.754
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.5.2014
Bohous.gr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.10.2014
ladynka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih47889minih47889Frankensteinova dcera (1958) 
Frankenstein's Daughter n
minih28347minih28347Pošli to dál (2000) 
Pay It Forward n
minih115988minih115988Bye Bye Berlusconi! (2006) 
Bye Bye Berlusconi! n
minih47069minih47069Láska prochází žaludkem (2004) [TV film] 
Mai storie d'amore in cucina n
minih45925minih45925Lillian Russellová (1940) 
Lillian Russell n
minih116697minih116697Zítra se vdávám (2010) [TV film] 
Demain je me marie n
minih23926minih23926Zločin v dívčí škole (1965) 
n
minih39309minih39309Andělé s ocelovým hlasem (2004) 
Iron Jawed Angels n
minih88139minih88139Egy tál lencse (1941) 
Egy tál lencse n
minih39519minih39519Tábor Černého delfína (1966) 
Tábor Černého delfína n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

84.2 %
9   - cicis
9   - curil
8   - clara.bow
8   - MARi0
9   - Lienocka22
7   - Mlapiska
8   - Misantrop
8   - Akana
9   - melakara
9   - tomas.sulc
7   - Bohous.gr
10 - ladynka

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

17:15 - 17:40

11 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

ČT2 - Deníky 1. světové války

17:20 - 18:15

6 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

17:25 - 18:25

1 minut již uběhlo
59 minut zbývá do konce

Prima - Soudní síň (2016) [TV pořad]

16:40 - 17:35

46 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141358
Osobností: 605596
Fotografií: 526028
Plakátů: 253684
Obsahů a biografií: 130180

Poslední komentáře

Fotky zítřka (2014)

Time Lapse

Fotky zítřka
Fotky zítřka je film se   solidní zápletkou, protože   všechno se točí okolo   stroje času, který   vyprodukuje fotografii, která   ukazuje více >

Autor: hledaseniki | Hodnocení: 4 / 10

Láska je divná věc (2006) [TV se...

Láska je divná věc
Postava Kandi patří mezi mé   nejoblíbenější z celého   seriálu. Prostoduchá blbka   prostupuje první polovinou a   je to skvěle napsaná role. více >

Autor: curil | Hodnocení: 8 / 10

Bohéma (2017) [TV seriál]

Bohéma
Sice ne dokonalý, ale   každopádně pozoruhodný   počin České televize.   Těžko zachytit válečné   období českého filmu v   celé šíři, ale více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 7 / 10

Podivné odpoledne dr. Zvonka Bur...

Podivné odpoledne dr. Zvonka Burkeho
Naprosto klidně bych sem mohl   zkopírovat svůj názor na   divadlo „Poslední leč“.   A vlastně, proč ne, že jo.   Tak viz níže. „Je to   skvělá více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Poslední leč (1981)

Poslední leč
Je to skvělá zábava, ale ne   pro každého. Já jsem se   bavil a hodně nasmál. Ale   má to i slabší místečka.   Závěr mi moc nesedl.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.594/0.569