Zari
ohodnotit

Sladkých sedmnáct

Try Seventeen

Další název:
All I Want
Rok:
2002
Délka:
96 minut
„Dramatická cesta dospíváním, prvními láskami a snahou najít nepoznaného otce.“
Popis / Obsah / Info k filmu Sladkých sedmnáct
Sedmnáctiletý Jones Dillon to nemá snadné. Otce nepoznal a matka Blanche je alkoholička, takže nejraději utíká do vlastního světa, vytvořeného bohatou fantazií. Jeho nejlepším přítelem se stal starý psací stroj, který údajně patřil otci. Každý den na něm vyťukává vše, co se mu právě přihodilo, zaznamenané optikou bujné fantazie. Události navíc formuluje jako dopis otci, který mu chce předat, hned jak ho vypátrá. Nyní musel cestovat přes půl Ameriky, aby nepříliš dobrovolně a s nevelkým nadšením nastoupil na vysokou školu, kterou si nevybral. Po dědečkově smrti však zdědil značnou sumu, a ta byla v závěti podmíněna studiem na škole, kde sám kdysi promoval. Zakřiknutý mladík se hned první den pohádá se spolužákem a dostane se do konfliktu i s dalšími lidmi. To ho natolik otráví, že si pronajme byt ve starém domě, v němž bydlí mimo jiné i tři lidé, kteří osudově zasáhnou do jeho života a dospívání: temperamentní fotografka Jane, ctižádostivá atraktivní, povrchní a do sebe zahleděná Lisa, která se pokouší prorazit jako herečka, a výstřední malíř a divoch Brad. Zpočátku se zdá přátelštější Lisa, ale když se nakonec ukáže jako sobec, myslící především na sebe, zamiluje se Jones do Jane. Než však může jejich vzájemné okouzlení přerůst v hlubší cit, dojde k neštěstí, které je opět rozdělí. Co musí Jones udělat, aby ji získal zpět? A podaří se mu to vůbec?

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Sladkých sedmnáct
Matka sedmnáctiletého Jonese Dillona je alkoholička, otce nezná a místo skutečného života uniká Jones do svého světa fantazie. Hned první školní den je vyloučen ze školy. Pronajme si byt ve starém domě, kde bydlí i temperamentní, ale excentrická fotografka a ctižádostivá herečka. Jones se s nimi bezhlavě vrhá do bezstarostného života, který je jednou nekončící párty, plné pokušení. Ale sladkých sedmnáct netrvá věčně a tenhle nadržený kluk bude muset jednou dospět. A skutečný život je možná na blízku…

Zdroj: IKO Cable, s.r.o. (Film+)


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Sladkých sedmnáct
Hlavním hrdinou filmu je sedmnáctiletý mladík Jones (Elijah Wood), který neměl šťastné dětství a ani v dospívání se mu nevede lépe. Otce prakticky nepoznal, odešel ještě, když byl malý. Navíc matka je těžká alkoholička a Jones musí studovat školu, na které se mu nelíbí. Na této škole promoval jeho dědeček a dědictví, které má náležet Jonesovi, podmínil právě ukončením této školy. Mladík se hned první den svého studia dostane do konfliktu a tak se z koleje odstěhuje do pronajatého bytu ve staré městské zástavbě. V domě se setká se třemi svéráznými lidmi, kteří významně zasáhnou do jeho dospívání a celého života. Jeho přítelem se stane výstřední malíř Brad (Aaron Pearl), temperamentní fotografka Jane (Franka Potente) a poněkud povrchní a ctižádostivá Lisa (Mandy Mooreová).


Autor: curil

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Magnum (1980) [TV seriál]

09:00 - 09:50

0 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

ČT2 - Rok na planetě Zemi

08:30 - 09:30

30 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

08:30 - 09:30

30 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

08:50 - 09:15

10 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Esteban Dalmases

Dalmases Esteban

Georges Lannes

Lannes Georges

Naposled navštívené:
Esteban Dalmases

Dalmases Esteban

Georges Lannes

Lannes Georges