Zari
ohodnotit

Faster, Pussycat! Kill! Kill!

Žánr:
Rok:
1965
Délka:
83 minut
„Sexyfilm o satanových ženách a jejich orgiích“

Komentáře k filmu Faster, Pussycat! Kill! Kill!

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
Pitryx
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.9.2017
Začátek jsem vysloveně   protrpěl. Auta mi nic   neříkají a navíc ty   „trikové“ záběry do   toho, něco tak ubohého jsem   dlouho neviděl. On kameraman   je vůbec otrava s tou   podhledovou kamerou. Ale pak   to chytne napětí, když už   divák ví, oč jde. Takže   jsem se nenudil, pak už se to   dalo. Podruhé však asi   nemusím.
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.5.2021
“Dámy a pánové,   přivítejte násilí. Jako   slovo a čin. Protože   ačkoliv má mnoho tváří,   jeho oblíbenou polohou je   především sex. Násilí   požírá všechno. čeho se   dotkne, a přesto se nikdy   nenasití. Násilí však   není jen silou ničivou. Je   také tvořivé a kreativní.   Pojďme tedy prozkoumat to   nebezpečné zhoubné   stvoření. To nové plémě.   Pro případ, že se skrývá   v kluzké kůži ženy.   Hedvábné vlasy a   nezaměnitelná ženská   vůně. S povrchem lesklým a   hebkým, na těle žádoucím   a chtivém. Ale radím vám   dobře, neodhazujte   obezřetnost. Tenhle druh   neútočí sám, ale ve   skupinách. A to kdekoliv,   kdykoliv a na kohokoliv. Kdo   tedy jsou? Může to být   vaše sekretářka, vaše   zdravotní sestra nebo go-go   tanečnice!”

Ve své době naprostý   propadák, kterému však čas   dal statut kultovního filmu.   A není od věci, že se i   tímto filmem pro svou tvorbu   inspiroval Quentin Tarantino.   Nejvíce je to vidět na jeho   snímku ´Auto zabiják´   (2007). Styl záběru kamery,   jízda aut, dlouhé dialogy,   celková atmosféra filmu.   Snímek režiséra Russe   Meyera je obzvlášť na   šedesátá léta dosti   kontroverzní. Film s   přemírou násilí, kterých   se dopouští ženy. Filmový   zlom, který měl od té doby   mnoho filmových   následovníků. Děj   příběhu je prosťounký,   dialogy jsou převážně   katastrofální, mnohé   postavy špatně vykreslené,   ale celý koncept jako celek   je zábavný a to hlavně   vlivem svým energetickým   přístupem a roztomilostí   daných perspektiv.   Podivností v charakterech i v   konceptu děje je více než   dost, ale to všem událostem   dává ten správný šmrnc.   Hysterie, děsivost, násilí   a samozřejmě také sexismus.   Zkrátka vykořisťovatelský   snímek se vším všudy.   Tarantinovský *grindhouse*   jak dělaný.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Toulavá kamera (2003) [TV cykl...

10:00 - 10:35

27 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - Hitlerova tajná bomba

10:10 - 10:55

17 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

NOVA - Policie Modrava (2011) [TV ser...

10:25 - 11:55

2 minut již uběhlo
88 minut zbývá do konce

Prima - Inkognito (2021) [TV pořad]

09:50 - 11:00

37 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Tajemství Heleny Marimonové (Le secret d'Hélène Marimon)

Tajemství Heleny Marimonové
Le secret d'Hélène Marimon

Naposled navštívené:
Tajemství Heleny Marimonové (Le secret d'Hélène Marimon)

Tajemství Heleny Marimonové
Le secret d'Hélène Marimon