Zari
ohodnotit
Popis / Obsah / Info k filmu Skryté zlo
POZOR, SPOILER

Malý kluk bičuje koně, pak střílí z pistole.

V Portlandu bydlí mládenec jménem Sean. Ten k zbláznění rád fotografuje. Zrovna za ním přichází jeho dívka Riley.

Sean se neživí poctivě. S kamarádem Derekem přebírají u hotelu auta k zaparkování a mezitím, co host vevnitř jí a pije, mu vykradou dům. Nenápadně, bez nepořádku. Dostávají se tam většinou právě přes garáž, kde je zaparkován onen automobil.

Je opět další večer a hoši jsou v „práci“. První akci bere Derek, ale v domě, kam jel loupit. jej vyděsí pes. Druhý vůz bere Sean. V pořádku s ním zajede do garáže majitele. Ukořistí novou černou platební kartu na jméno Cale Erendreich. Tu musí zprovoznit ještě u něj, což se mu povede. Už je skoro na odchodu, když uvidí na jedněch dveřích velmi podivný zámek. Odemkne jej a uvnitř k jeho zděšení najde na židli připoutanou dívku. Slíbí jí pomoc a odchází. Dole ve sklepě najde ještě horší věci, a proto je rád, když odtamtud vypadne. Auto stihne vrátit jen tak tak. Ihned poté informuje o dívce policii a jede se na místo podívat. Netuší, že Cale už má podezření.

Policie na místo skutečně dorazí, ale nic neudělá, protože nemá důvod. Pak Cale opět někam odjede a kluci se mu do domu vloupají zas. V místnosti, kde měla být dívka, není nic, co by tomu napovídalo. A to už sem přijíždí policie, kterou Cale zavolal, protože to vše vytušil. Ztýranou dívku má v autě a ujíždí pryč. Dojedou až na jeho hodně zašitou chatu. Cale jí tam nasadí obojek, který při křiku dává elektrické šoky. Dívka pak končí v kleci.

Sean se ze všeho vyzpovídá detektivovi Wayne Banyonovi, ale přítomnost kamaráda zapře. Detektiv tedy k tomu domu jde a je Calem pozván v klidu dovnitř. Nakonec dostane vynadáno Sean. Cale umístí pod blatník Seanova vozu štěnici. Ten ještě zkusil FBI, ale vypadá to, že marně. Cale začíná rozjíždět svou velkou hru, při které využije všech svých znalostí a možností. Začne to SMSkou poslanou Riley a její nahou fotkou poslanou všem. Pokračuje to rozbitým autem. Následuje vyhazov otčíma z práce a hned nato vylítne ze zaměstnání i matka. Nakonec je napadena a surově zbita Riley. Když ta pošle Seana od sebe pryč, jde Sean z nemocnice za Derekem. Zjistí, že on i jeho rodiče byli zavražděni.

Sean se v zoufalství znovu vloupá do Caleho domu a jen těsně unikne smrti. Bere si Caleho vůz. Ten jej doveze až k pozemku, kde je chata a kde je oběť i Cale. Ten už vykopal jámu a vysypal louhem. To už se dostal Sean přes plot pozemku a blíží se k chatě. A také už se blíží vozy FBI s agenty. Ti již přišli na to, že Sean má pravdu a v sázce je lidský život. Sean se dostane až k dívce. Bohužel je zde načapán. Když se probere, je svázaný a dívka je Calem odvlečena k okraji jámy s louhem. FBI stojí u plotu a nesmí dál, protože je to soukromý pozemek. Situace je naprosto beznadějná...


Autor: Pitryx

Popis / Obsah / Info k filmu Skryté zlo
Sean a Derek jsou dva zlodějíčci, kteří vykrádají domy, jejichž majitelé tou dobou večeří v restauraci. Sean se ale namočí do maléru – pro další krádež si vybere dům Calea Erendreicha , který u sebe vězní a týrá neznámou ženu. Sean by ženu rád vysvobodil, ale má kluk, jemuž nikdo nevěří, šanci v nerovném boji s bohatým psychopatem?

AMC Networks


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Dary hadího krále (1977) [TV i...

14:05 - 15:00

32 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázraky techniky

14:00 - 14:45

37 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - To ty nosíš smůlu, lásko (2023...

13:35 - 15:50

62 minut již uběhlo
73 minut zbývá do konce

Prima - Zahradník po ruce

14:10 - 14:55

27 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
David Rapaport

Rapaport David

Naposled navštívené:
David Rapaport

Rapaport David