ohodnotit

Školní pouta

School Ties

Žánr:
Rok:
1992
Délka:
107 minut

Celkové hodnocení filmu Školní pouta

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.9% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.2.2009
salte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.4.2010
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.2.2010
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.5.2014
Tristan_
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.10.2007
Raptor150
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.3.2008
krovak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih3438minih3438Il segreto del dottore (1931) 
Il segreto del dottore n
minih7332minih7332Elvis - takhle to je (1970) 
Elvis - That´s the Way it is n
minih27751minih27751Indián (1998) 
Grey Owl n
minih34449minih34449A život jde dál (1969) 
Setkání - A život jde dál n
minih57668minih57668Babicovy dobroty (2008) [TV pořad] 
n
minih53085minih53085Eldorado (2008) 
Eldorado n
minih21264minih21264Trávníkář (1992) 
The Lawnmower Man n
minih17535minih17535Psycho (1998) 
Psycho n
minih40109minih40109Jezero (1998) [TV film] 
The Lake n
minih27466minih27466Nevěsta na útěku (1999) 
Runaway Bride n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.9 % (7)
6   - Agostino
7   - salte
7   - MaKy92z
10 - Gremmie
7   - Tristan_
7   - Raptor150
7   - krovak

TV Program

ČT1 - Případy podporučíka Haniky (19...

09:45 - 10:20

15 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

ČT2 - Amundsen versus Scott

09:55 - 10:50

5 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě 2 (2...

09:45 - 10:55

15 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

Prima - Ohnivý kuře (2016) [TV seriál]

09:15 - 10:25

45 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152778
Osobností: 637149
Fotografií: 582048
Plakátů: 276451
Obsahů a biografií: 140205

Poslední komentáře

King Kong žije (1986)

King Kong žije
Už první remake s   rotačákama byl úlet a tohle   už je spíš katastrofa.   Jednak je na filmu hrozně   vidět časový odstup obou   filmů, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 2 / 10

2010: Moby Dick (2010) [Video]

2010: Moby Dick
Je to hrůza, čistá hrůza.   A není ta pěkná horrorová   hrůza. Tohle nezachrání ani   Renée O'Connor, což není   nikdo jiný než Gabriela ze   Xeny.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 1 / 10

Chlupatá odplata (2010)

Chlupatá odplata

Chlupatá odplata
Tenhle film jsem viděla   nedávno poprvé a dost jsem   se nasmála :D jak tam můj   drahý Brendan Fraser bojuje s   těmi zvířaty, kteří mu   více >

Autor: SimcaTerka9315 | Hodnocení: 10 / 10

Mumie: Hrob Dračího císaře (2008...

Mumie: Hrob dračího císaře

Mumie: Hrob Dračího císaře
Miluju Ricka O'Connella a   Jonathana Carnahana v podání   Brendana Frasera a Johna   Hannaha, chybí mi tam, ale   Eve v podání Rachel Weisz.   více >

Autor: SimcaTerka9315 | Hodnocení: 4 / 10

Mumie (2017)

Mumie 2017

Mumie
Tenhle film se mi vůbec   nelíbil. Mumie Ahmanet otce i   svého novorozeného bratra no   hnus. A do toho Tom Cruise a   ten herec jak se jmenuje jak více >

Autor: SimcaTerka9315 | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.21/0.167