reklama
 
ohodnotit

Školní pouta

School Ties

Žánr:
Rok:
1992
Délka:
107 minut

Celkové hodnocení filmu Školní pouta

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.9% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.2.2009
salte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.4.2010
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.2.2010
Tristan_
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.10.2007
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.5.2014
Raptor150
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.3.2008
krovak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih12014minih12014Marco Polo (1998) 
The Incredible Adventures of Marco Polo n
minih49096minih49096Plameny vášně (2003) [TV seriál] 
Pasión de gavilanes n
minih28890minih28890Vnitřní záležitosti (1991) 
Company Business n
minih19902minih19902Superman II (1980) 
Superman II n
minih3005minih3005Las trompetas del apocalipsis (1969) 
Las trompetas del apocalipsis n
minih50050minih50050Twilight sága: Nový měsíc (2009) 
New Moon n
minih27726minih27726Bojiště Země: Sága roku 3000 (2000) 
Battlefield Earth n
minih25764minih25764Švábi (1996) 
Joe's Apartment n
minih25545minih25545Něco na té Mary je (1998) 
There's Something About Mary n
minih29217minih29217Americké graffiti (1973) 
American graffiti n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.9 %
6   - Agostino
7   - salte
7   - MaKy92z
7   - Tristan_
10 - Gremmie
7   - Raptor150
7   - krovak
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144279
Osobností: 614996
Fotografií: 539028
Plakátů: 257983
Obsahů a biografií: 132117

Poslední komentáře

Eadweard (2015)

Eadweard
Pro každého fanouška filmu   je příběh objevitele   pohyblivého filmu určitě   zajímavý. Svérázná   postava Eadwearda, jeho mladé   ženy a více >

Autor: curil | Hodnocení: 7 / 10

Spiando Marina (1992)

Spiando Marina
Průměrný erotický thriller   režiséra Sergio Martina,   tentokrát pod jménem George   Raminto, jehož největší   devízou je herečka Deborah   více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Dokonalý trik (2006)

Dokonalý trik
„Můj mozek je klíčem k   osvobození.“ — Harry   Houdini   #NonconformistHallOfFame.   Sakra Nolan je zatraceně   dobrej režisér.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 10 / 10

Šíleně smutná princezna (1968)

Šíleně smutná princezna
„Nikdy nevíte, od jakého   neštěstí vás zachránila   obyčejná smůla.“ —   Cormac McCarthy   #NonconformistHallOfFame.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 9 / 10

Perličky Jiřího Menzela (2012) [...

Perličky Jiřího Menzela
Krátký film, krátký   rozhovor s Jiřím Menzelem,   který prakticky nepřinese   nic nového průměrnému   zájemci o český film. Ale   je to takový více >

Autor: curil | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.22/0.186