Zari
ohodnotit

Skleněný dům 2 [Video]

The Good Mother

Další název:
Glass Houses: The Good Mother / Sklenený dom 2 (SK)
Žánr:
Rok:
2006
Délka:
90 minut

Komentáře k filmu Skleněný dům 2

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
curil
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 29.3.2017
Příběhu chybí logika a s   prvním dílem nelze   srovnávat. Společný mají   pouze námět s umístěním   dětí k cizí rodině, ale   tentokrát to opravdu není   ono. Od počátku nedůvěra   Abby není ničím   podložená, bral bych to,   kdyby vše skončilo jako   její zlý sen. Paní domu Eve   je pěkná ženská, ale její   herecký výkon už mi   nepřipadá přesvědčivý. A   proč Skleněný dům? V   prvním díle název měl   opodstatnění, ale tentokrát   tvůrci jen upozorňují na   úspěšný film a doufají,   že se to promítne na   návštěvnosti.
sismik
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 24.6.2010
Jestli je tenhle film thriller   pak se tvůrci zjevně sekly v   žánru. Jediné co mě na tom   filmu děsilo byla ta nuda.   Divák pořád čeká co se   stane, a na vysvětlení   několika věcí, které se ve   filmu odehrály, ale místo   rozuzlení a pořádného   děje se dočkáte jen   závěrečných titulků. Asi   jediné co mě trochu zaujalo   byl výkon mladé herečky v   roli Abee. Jinak průměr.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Patrick Guillemin

Guillemin Patrick

Šárka Dvořáková

Dvořáková Šárka

Naposled navštívené:
Patrick Guillemin

Guillemin Patrick

Šárka Dvořáková

Dvořáková Šárka