Zari
ohodnotit

Široce otevřené oči

Einaym pekukhot

Další název:
Tu n'aimeras point; Eyes Wide Open
Rok:
2009
Délka:
91 minut
Premiéra v ČR:
26.3.2010
„Příběh o zakázané lásce z prostředí jeruzalémských ortodoxních židů. Oči Boha – ale i komunity – sledují každý krok...“

Komentáře k filmu Široce otevřené oči

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
karlosphonic
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.8.2013
4 procenta ortodoxních Židů
Nesporně zajímavý snímek o   tom,že srdci se prostě   poručit nedá,ikdyž si   člověk uvědomuje,co tím   způsobí ve svém   okolí.Zamilovat se do   stejného pohlaví v   Izraeli,navíc když máte   milující manželku a   děti,to zákonitě nemůže   dopadnout dobře.
Velmi   zajímavé pro mě jako   Evropana bylo sledovat   Izraelské prostředí   všedních ulic a poslouchat   dialogy v hebrejštině.Pro   ty,kteří jsou zvyklí na   filmy západního střihu bude   asi trochu vadit pomalejší   tempo,na druhou stranu herec   Zohan Strauss v roli Aarona   byl přesvědčivý ve svém   vnitřním rozpolcení aniž   by musel odříkávat   sáhodlouhé hovory.
Snímek jsem našel   úplnou náhodou mezi   různými žebříčky na   IMDB.Široce otevřené oči   patří na IMDB mezi   nejlepší TOP 15 filmů s gay   tematikou.
cora22
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.2.2011
Možno otrepaný príbeh.   Láska dvoch mužov.   Zakázaná vášeň, ktorá   stína hlavy ako kat. Aaron sa   zamiluje do charizmatického   mladíka Ezriho a....Z tak   trochu už niekedy   "prefláknutých"   námetov sa tento líši   hlavne tým, že vzťah Aarona   a Ezriho sa odohráva v   komunite ortodoxných židov,   ktorá na takýto vzťah   skutočne nie je pripravená.   Láska "prekvapí"   aj samotného Aarona, ktorý   jej bezhlavo podľahne, bez   ohľadu na to, čo sa smie a   musí. A koniec? Tak to   záleží na úhle pohľadu.   Pre nás konzervatívne   neveriacich...smutný...A čo   sa týka spracovaného   tématu, bol pre mňa film   pozerateľnejší a   pútavejší ako   veľkovýpravná Brokeback   Mountain. Možno to bolo   prostredím (ale nielen tým),   ale každý záber tu bol pre   mňa námetom pre dobrú a   ešte lepšiu fotografiu...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1998) [TV pořad]

02:20 - 04:50

142 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - Vinařovo jaro

04:40 - 05:00

2 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

03:45 - 04:45

57 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Prima - Jak se staví sen (2007) [TV po...

04:15 - 05:55

27 minut již uběhlo
73 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Andrew Glover

Glover Andrew

Phil Daniels

Daniels Phil

City Girls

City Girls
City Girls

Naposled navštívené:
Andrew Glover

Glover Andrew

Phil Daniels

Daniels Phil

City Girls

City Girls
City Girls