ohodnotit

Širé Sargasové moře

Wide Sargasso Sea

Žánr:
Země:
Rok:
1993
Délka:
98 minut

Celkové hodnocení filmu Širé Sargasové moře

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.7.2011
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
21.4.2012
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.7.2011
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.6.2011
Minnie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.9.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.6.2011
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
28.3.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih41485minih41485Hraběnky (2006) [TV seriál] 
Hraběnky n
minih8153minih8153Heidi (1952) 
Heidi n
minih57127minih57127Barvy života (2001) [TV pořad] 
Barvy života n
minih6313minih6313Dinosaurek Dink (1989) [TV seriál] 
The Little Dinosaurus Dink n
minih70926minih70926Jeden od srdce (1982) 
One from the Heart n
minih59269minih59269Útočiště hrůzy (2008) 
Trailer Park of Terror n
minih44266minih44266Brooklynští humři (2005) 
Brooklyn Lobster n
minih24449minih24449Žralok (1988) 
La notte degli squali n
minih50379minih50379Pán šelem (1999) [TV seriál] 
BeastMaster n
minih17909minih17909Rocky (1976) 
Rocky n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80 % (7)
8   - green-tea
4   - Lienocka22
9   - satyr
9   - Kycky
8   - Minnie
8   - rosta12
10 - Area
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152890
Osobností: 637235
Fotografií: 582163
Plakátů: 276531
Obsahů a biografií: 140311

Poslední komentáře

Rampage: Ničitelé (2018)

Rampage: Ničitelé
Tři různá zvířata jsou   infikována nebezpečným   patogenem a vlivem toho se   začnou dít věci. Ti vědci   si prostě nedají a nedají   pokoj. A více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Všiváci (2014)

Total shit.

Všiváci
Tenhle "film" mi nestojí za   to, abych si více otloukal   klávesnici.Takže jen   minimální počet 100 znaků   mě donutilo napsat tuto   větu.

Autor: cesta64 | Hodnocení: 1 / 10

Kazišuci (2018)

Kazišuci
Je to odpad, a ještě jednou,   je to kravina, at´ mám těch   sto znaků napsaných. Této   prý komedii se snad nemůže   smát ani zhulená teenka.

Autor: Krupe | Hodnocení: 2 / 10

Betlém (2013)

Betlém
Velmi podobný snímku Omar   (2013) ten byl je filmem z   Palestiny a tento z Izraele v   koprodukci s Belgií a   Německem. Oba ukazují   stejný více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Axolotl Overkill (2017)

Axolotl Overkill
Knihu jsem nečetl a popravdě   číst nebudu. Film je o   šestnáctiletý frndě co   kašle na školu, hulí jak   fabrika a chrápe se starší   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.181/0.146