reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 24.2.2017 a svátek má Matěj. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Šimpanz Mookie

Mookie

Žánr:
Země:
Rok:
1998
Délka:
83 minut
Premiéra v ČR:
15.6.2000
„Rodinná komedie o tom, co všechno může potkat šimpanze, který umí mluvit.“

Celkové hodnocení filmu Šimpanz Mookie

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68% (5 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
23.4.2010
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.8.2008
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.10.2009
lebowski
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.8.2004
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
22.5.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih10114minih10114Kdo seje vítr (1960) 
Inhert the Wind n
minih4486minih4486Bosé nohy v parku (1967) 
Barefoot in the Park n
minih26552minih26552Cíl dívek (1963) 
Obiettivo ragazze n
minih52736minih52736Buick Riviera (2008) 
Buick Riviera n
minih40819minih40819Osm statečných (2006) 
Eight Below n
minih6590minih6590Dobrý den, paní Campbellová (1968) 
Buona Sera, Mrs. Campbell n
minih134523minih134523Francouzská krev (2015) 
Un Français n
minih4910minih4910California Kid (1974) [TV film] 
The California Kid n
minih45977minih45977Kapička štěstí (1957) 
Just My Luck n
minih129536minih129536Temný bojovník (2014) 
Outcast n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68 %
2   - curil
7   - ajaajena
7   - satyr
8   - lebowski
10 - oulisna

TV Program

ČT1 - Předpověď počasí, Sportovní zp...

12:20 - 12:30

4 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

ČT2 - Moták pochop

12:20 - 12:30

4 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

NOVA - Polední Televizní noviny, Spor...

12:00 - 12:25

24 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Prima - Jake a Tlusťoch (1987) [TV ser...

12:20 - 13:20

4 minut již uběhlo
56 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141522
Osobností: 606194
Fotografií: 526424
Plakátů: 253902
Obsahů a biografií: 130287

Poslední komentáře

Temná strana slunce (1997)

Temná strana slunce
Cituji :" Můj Bože, někdy   si přeju, abych se   nenarodil".To jsou první   slova Brada Pitta v jeho   prvním filmu a příběh,   který se tady více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

28 týdnů poté (2007)

28 týdnů poté
Snad mi Robinson níže   promine, ale tomuhle říká   oddechovka? Ten film je jeden   velký masakr a jatka a nic na   tom nezmění, že je to   více >

Autor: collen | Hodnocení: 2 / 10

Magická slova: Příběh J. K. Rowl...

Magická slova: Příběh J. K. Rowlingové
Harry Potter je fenomén   současnosti a jeho autorka si   zaslouží, aby o její   osobnosti věděli všichni,   které svými knihami   oslovila. více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Stopařův průvodce po Galaxii (20...

Stopařův průvodce po Galaxii
Ford Prefect černoch?! Už   mě ty multikulti vnucené   postavy začínají krkat.   Sice je pravda, že Británie   už Britům nepatří, ale   tahle více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 4 / 10

Specialisté (2017) [TV seriál]

Specialisté
Po pár dílech spíše   rozporuplné pocity, už asi   20 let možná víc každej   točí kriminálky od Asie po   Evropu a USA a kde si   vzpomenete, více >

Autor: FLA | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.585/0.564