Zari
ohodnotit

Severozápad

Nordvest

Další název:
Northwest
Žánr:
Země:
Rok:
2013
Délka:
91 minut

Komentáře k filmu Severozápad

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
karlosphonic
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.8.2013
Kdo viděl dánskou trilogii   Dealer (Pusher),neměl by si   nechat ujít další dánský   snímek Nordvest.Film je také   o   zlodějíčkách,dealerech,maf   iánech.Poslední dobou u   filmů klimbám,ale Nordvest   mě celou stopáž udržel v   maximální pohotovosti, aniž   bych viděl prvoplánované   bezduché akce.
Kluk se   živí jako zlodějíček pro   jednu partu.Pak se mu naskytne   lepší kšeft u druhé bandy   a zjistí,že se mu najednou   daří lépe a nemusí   paběrkovat jako   dosud.Jenomže odejít od   svých původních   chlebodárců se nemá.
Přesně takhle si   představuju pravdivý   příběh jednoho   bezvýznamného drobného   zlodějíčka a dealera   kdekoli v Evropě.
curil
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 23.6.2018
Drsné drama z Dánska.   Kriminální prostředí se   sociálním podtextem,   celkově často využívané v   současných skandinávských   thrillerech. Mně osobně je   hlavní hrdina Casper od   počátku vrcholně   nesympatický, je to takový   asociální vřed na těle   společnosti, stejně jako   všichni ti Jamalové,   Ahmedové, Muhammedové atd.   Na první pohled to vypadá,   že nejde o zvláště   nebezpečné zločiny, ale v   důsledcích je to jinak.   Zaplaťpánbůh za ten konec   …

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Louis Gossett

Gossett Louis

Naposled navštívené:
Louis Gossett

Gossett Louis