ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Sestřičky v akci

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75% (12 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.7.2008
Xpojntman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.10.2015
stanko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.3.2009
respect
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.1.2019
thomas300
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.12.2012
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.7.2009
Alfonc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.12.2007
west2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.12.2008
pet007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.10.2007
wanda33
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.10.2009
Kalinka77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.10.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih38670minih38670Tempo (2003) 
Tempo n
minih14584minih14584O Sněhurce (1972) 
n
minih3671minih3671Batman (1989) 
Batman n
minih95322minih95322Svatba mezi citróny (2012) 
Den skaldede frisør n
minih146301minih146301Santa je pořád úchyl (2016) 
Bad Santa 2 n
minih58425minih58425Dopisy pro Julii (2010) 
Letters to Juliet n
minih20168minih20168Šest medvědů s Cibulkou (1972) 
Šest medvědů s Cibulkou n
minih24285minih24285Železný válečník (1987) 
Iron Warrior n
minih43594minih43594Chirurgové (2005) [TV seriál] 
Grey's Anatomy n
minih7631minih7631Figurina (1987) 
The Mannequin n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75 % (12)
6   - AGAMEMNON
8   - Xpojntman
6   - stanko
9   - Zdenek13
10 - respect
10 - thomas300
7   - Grassel
7   - Alfonc
6   - west2
6   - pet007
7   - wanda33
8   - Kalinka77

TV Program

ČT1 - Studio 6 (1994) [TV pořad]

05:59 - 09:00

83 minut již uběhlo
98 minut zbývá do konce

ČT2 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

05:59 - 08:30

83 minut již uběhlo
68 minut zbývá do konce

NOVA - Snídaně s Novou (1994) [TV poř...

05:55 - 08:30

87 minut již uběhlo
68 minut zbývá do konce

Prima - Nový den

07:00 - 09:25

22 minut již uběhlo
123 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166450
Osobností: 661137
Fotografií: 647983
Plakátů: 311713
Obsahů a biografií: 153192

Poslední komentáře

Riekes Liebe (2001) [TV film]

Sourozencká "Liebe"

Riekes Liebe
Viděno 13.7.2020 na YOUTUBE v   originále, takže jsem   nerozuměl dokonal všem   dialogům, ale i tak se mi   film líbil. Pro mnohé lidi   asi více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 8 / 10

Rogue One: Star Wars Story (2016...

Rogue One: Star Wars Story
Příběh je zařazen jako   vedlejší linie hlavní řady   Star Wars, konkrétně krátce   před epizodu IV (tedy první   natočený díl ságy Star   více >

Autor: charlie1612 | Hodnocení: 8 / 10

Belmondo (2016) [TV film]

Belmondo
Z mého pohledu velkého   fanouška Jean-Paula Belmonda   jde opravdu o vynikající   dokument. Zajímavý   komentář je vyvážený   glosovaním více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 10 / 10

Rambo: Poslední krev (2019)

Rambo: Poslední krev
Já mám rád všechny díly   Ramba, je to jednoduchý a má   to šťávu. Poslední dva   díly, nám díky jiné době,   poskytují i docela dost   více >

Autor: Karius | Hodnocení: 10 / 10

Instalatér z Tuchlovic (2016)

Instalatér z Tuchlovic
Bohužel se zase musím   uchýlit ke krátkému   komentáři. Nechci se stále   opakovat ale českým   komediím z poslední dekády   se neumím ani více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.131/0.117