reklama
 
ohodnotit

Sestřička

Marlowe

Další název:
Sestrička; The Little Sister (prac. název)
Rok:
1969
Délka:
96 minut
Premiéra v ČR:
28.7.1972
„Přepis detektivního příbehu Raymonda Chandlera.“

Celkové hodnocení filmu Sestřička

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65% (16 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.7.2018
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
15.3.2010
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.6.2014
PORTER
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.7.2018
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.8.2017
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.6.2017
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.10.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.7.2018
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
11.2.2012
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.7.2018
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
20.7.2018
wrangler
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.6.2018
JoeLimo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.8.2017
Jana1976
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.7.2018
Dworkin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.7.2017
d.svatava
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.1.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih44819minih44819Temný rytíř (2008) 
The Dark Knight n
minih6768minih6768Dospěláci můžou všechno (1969) 
Dospěláci můžou všechno n
minih45815minih45815Bláznivej tábor (2007) 
Daddy Day Camp n
minih25258minih25258Úsmev diabla (1987) 
Úsmev diabla n
minih25234minih25234V bludisku pamäti (1984) 
n
minih29902minih29902Anatomie (2000) 
Anatomie n
minih13388minih13388Na stromě (1971) 
Sur un arbre perché n
minih29478minih29478Ošukej mě (2000) 
Baise-moi n
minih49736minih49736Kód smrti (2008) [Video] 
Kill Switch n
minih48377minih48377Svaté srdce (2005) 
Cuore sacro n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65 % (16)
10 - curil
9   - jarda53
6   - hvezdyn
6   - PORTER
6   - RM
5   - melakara
8   - Nasudr
6   - Kycky
10 - dederon
8   - MysteryIll
1   - miroslav22
6   - wrangler
6   - JoeLimo
6   - Jana1976
6   - Dworkin
5   - d.svatava
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152327
Osobností: 636474
Fotografií: 578311
Plakátů: 275646
Obsahů a biografií: 139803

Poslední komentáře

Bezdružice (2015) [TV seriál]

???

Bezdružice
Nevěřil jsem že je něco   takového možné. O   hereckých kvalitách pana   Vydry si nedělám iluze už   dávno. Je to výjimka z   pravidla že více >

Autor: paseka74 | Hodnocení: 1 / 10

Král Šumavy (1959)

Král Šumavy
Musim uznat že Jiřina   Švorcová byla docela kočka.   Film měl tu správnou   atmosféru šumavských bažin   jako z příběhu bestie z   majora více >

Autor: lion71 | Hodnocení: 9 / 10

Big Ben: Smrt před oltářem (1996...

Big Ben: Smrt před oltářem
Vyšetřování smrti faráře   a jeho vztah k těm dvěma   sestrám moc zajímavé není,   ale dějová linie týkající   se sekty Dům světla je   mnohem více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Big Ben: Smrt o masopustu (1998)...

Big Ben: Smrt o masopustu
Je to trochu filmařské   klišé, že vrahem je klaun.   Ale jinak docela zábavný   díl, opět se tu tvrdě šije   do nenasytné církve. Ben   vede s více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Mečiar (2017)

super

Mečiar
Mam rad dokumenty . A za mně   parádní shrnutí   politického vzestupu i padu

Autor: pirekjan | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.343/0.296