reklama
 
ohodnotit

Sen noci svatojánské [TV film]

Le Songe d'une nuit d'été

Další název:
Midsummer Night's Dream
Země:
Rok:
1969
Délka:
140 minut
Premiéra v ČR:
1969
„kouzla, láska, nedorozumění“

Celkové hodnocení filmu Sen noci svatojánské

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 85.7% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.3.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.3.2008
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.3.2010
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.6.2012
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.4.2011
Gugu70
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.3.2008
mirek52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.3.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih21169minih21169Tom Jones (1963) 
Tom Jones n
minih4583minih4583Bratr Slunce a sestra Luna (1972) 
Brother Sun, Sister Moon; Fratello Sole, sorella Luna n
minih29293minih29293Únos v ráji (1999) 
Kidnapped in Paradise n
minih24827minih24827Za ranních červánků (1934) 
n
minih74770minih74770Na végre, itt a nyár! (2002) [TV film] 
Na végre, itt a nyár! n
minih8652minih8652Hra s ohněm (1990) 
Catchfire n
minih26759minih26759Hříšní lidé města pražského (1968) [TV seriál] 
Hříšní lidé města pražského n
minih3421minih3421Babeta jde do války (1959) 
Babette s'en va-t-en guerre n
minih56735minih56735Doctor Rhythm (1938) 
n
minih5661minih5661Člověk obojživelník (1962) 
Čelovek-amfibija n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

85.7 % (7)
9   - cicis
8   - clara.bow
7   - MaKy92z
9   - dederon
9   - miroslav22
10 - Gugu70
8   - mirek52
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152370
Osobností: 636550
Fotografií: 578532
Plakátů: 275681
Obsahů a biografií: 139841

Poslední komentáře

Vlna (2015)

Vlna
Geirangerfjord je ledovcový   fjord na západě Norska v   Møre og Romsdal. Je 15 km   dlouhý, a tvoří jednu z   větví velkého Storfjordu. A   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Válečník oceánu (2016) [TV seriá...

Whale Wars 2

Válečník oceánu
Nepochopiteľne prehliadané   pokračovanie seriálu Whale   Wars. Sledujeme akcie troch   lodí flotily Sea Shepherd a   jednej lode Greenpeace,   více >

Autor: whack | Hodnocení: 10 / 10

Amazing Spider-Man 2 (2014) [2k ...

Amazing Spider-Man 2
Nový trend je, zdá se,   obsadit co   nejnesympatičtější hrdiny   a když se jedná o   superhrdinu, tak musí   zachránit co nejvíc   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Slzy slunce (2003)

Slzy slunce
Afričani brečí, když je   amíci zanechají doma v   Africe. Proč nechtějí   zůstat doma? Střílení je   baví a klidně to můžou   praktikovat na svých   bližních.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 3 / 10

Cop Car (2015)

Cop Car
║Rozpočet   $-miliónov║Tržby USA   $134,552║Tržby Celosvetovo   $143,000▐ Taká haluška.   Soplaví chalani sa dostanú k   opustenému policajnému autu   a ich dobrodružstvo sa môže   začať. /55%/

Autor: T2 | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.176/0.142