reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 20.2.2017 a svátek má Oldřich. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Semafor - J. Suchý a J. Šlitr I., II.

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 83.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.9.2009
thefj
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.9.2010
Strength
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.5.2007
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.8.2009
trampnet
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.7.2011
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.11.2009
pet007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.10.2007
tomasd
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih14682minih14682Obušku, z pytle ven! (1955) 
Obušku, z pytle ven! n
minih19551minih19551Srdečné pozdravy z Ruska (1963) 
From Russia With Love n
minih30981minih30981Kameňák (2003) 
Kameňák n
minih12598minih12598Mistr Loutkář 2 (1990) 
Puppet master II. n
minih19360minih19360Souboj Titánů (1981) 
Clash of the Titans n
minih43090minih43090Motel smrti (2007) 
Vacancy n
minih35815minih35815Pevnost Alamo (2004) 
The Alamo n
minih10092minih10092Kdo je ta holka? (1987) 
Who's That Girl n
minih7336minih7336Elvis Presley - Elvis ´56 (1987) [TV film] 
Elvis ´56 n
minih53592minih53592Ivanhoe (1982) [TV film] 
Ivanhoe n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

83.8 %
8   - R.RICKIE
8   - thefj
8   - Strength
10 - oulisna
10 - trampnet
9   - tvo
9   - tomasd
5   - pet007
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141369
Osobností: 605634
Fotografií: 526082
Plakátů: 253693
Obsahů a biografií: 130189

Poslední komentáře

Padesát odstínů šedi (2015)

Padesát odstínů šedi
Ze začátku romantika,   studentka a prodavačka ze   železářství a milionář a   pak jaké si sado maso z   milionáře se vyklube pěkný   úchyl s více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 2 / 10

Den dobytí Bastily (2016)

Den dobytí Bastily
Mladý kapsář který se   nechtíc zaplete s teroristy a   nikomu to nevymluví že je v   tom nevinně jediný kdo mu   uvěří je agent CIA který   ho více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Oko v oblacích (2015)

Oko v oblacích
Hvězdné herecké obsazení,   tak pro mě osobně se   žádné extra herecké   výkony nekonali ani dějově   jsem moc spokojený nebyl sice   napínavé více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 5 / 10

The Veil (2016)

Už to fakt nesmažte

The Veil
Tento snímek by měli   americké veřejnosti   promítat už od základní   školy v rámci předmětu   dementní myšlení.Někde v   Kalifornii na více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 2 / 10

Skřivánci na niti (1969)

Skřivánci na niti
Vidět takový parádní film,   bylo mi ctí, viděl jsem jeho   první vysílání v televizi   hned po revoluci, spatřit   skvělé herce, Brodského,   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.185/0.163