reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 27.2.2017 a svátek má Alexandr. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Šéfkuchař bez čepice 3

The Naked Chef 3

Žánr:
Rok:
2001
Délka:
240 minut

Celkové hodnocení filmu Šéfkuchař bez čepice 3

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 90% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.10.2008
georginaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.12.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.10.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.2.2012
michal33
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.1.2008
olgpet
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.12.2007
sashi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.7.2011
Komro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.12.2007
butlerka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
16.9.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih18565minih18565Sedm hladových (1988) 
Sedm hladových n
minih32389minih32389Babička je ráda (1978) [TV inscenace] 
Babička je ráda n
minih55290minih55290Roztleskávač (2008) 
Ready? OK! n
minih47101minih47101Stupeň 7: Konec světa (2005) [TV film] 
Category 7: The End of the World n
minih55074minih55074Šavlojedy (1977) [TV seriál] 
Šavlojedy n
minih24835minih24835Zapadlí vlastenci (1932) 
Zapadlí vlastenci n
minih32439minih32439Status Quo / Famous In The Last Century (2000) 
Status Quo / Famous In The Last Century n
minih25592minih25592Agent (1999) 
The Prophet n
minih8680minih8680Hraběnka z Hongkongu (1966) 
A Countess from Hong Kong n
minih11843minih11843Malá pistolnice Joe (1993) 
The Ballad of Little Jo n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

90 %
10 - ajaajena
9   - georginaa
8   - satyr
8   - Kycky
9   - michal33
10 - olgpet
9   - sashi
8   - Komro
10 - butlerka

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

32 minut již uběhlo
58 minut zbývá do konce

ČT2 - Cesty víry: Hovory klauna s Bo...

12:40 - 13:10

22 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:55 - 14:05

7 minut již uběhlo
63 minut zbývá do konce

Prima - Jake a Tlusťoch (1987) [TV ser...

12:25 - 13:25

37 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141652
Osobností: 606708
Fotografií: 526705
Plakátů: 254014
Obsahů a biografií: 130345

Poslední komentáře

Na startu je delfín (1974)

Na startu je delfín
Blbina a navíc k uzoufání   nudná. Vlasta to trošku   oživuje, ale je nakrátko a   málo. Prostě film o ničem.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Psí dostihy (1983)

Psí dostihy
Některým hercům se moc   nechtělo že? Nina Švábová   byla dost hrozná. Ale klidně   pominu drobné chybičky,   když se mi to líbí celkově   a to více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Modrý drak (2012)

Modrý drak
Aniž jsem pochopil   CTCHBŘ. Takže neumím   vysvětlit, proč jsem to po   čtvrthodině   nevypnul.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Otec Kondelík a ženich Vejvara (...

Otec Kondelík a ženich Vejvara
Skvělý film, skládající   se z drobných perliček.   Neviděl jsem původní   „seriál“, takže nemohu   srovnávat, ale domnívám se,   že zvuková více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 8 / 10

Tokarev (2014)

Tokarev
Mezi spoustou keců je sem tam   i akce. Cage je skvělý, ale   celkově to postrádá   větší švih. Postav jak   nastláno, a při tom   zbytečně. více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 2.014/1.984