Zari
ohodnotit

Sedmý kontinent

Žánr:
Rok:
1960
Délka:
82 minut
Premiéra v ČR:
17.3.1961
„Optimistický film o lidech z jihočeských blat se zasloužilým umělcem Jaroslavem Marvanem v hlavní roli.“

Komentáře k filmu Sedmý kontinent

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
hvezdyn
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 2.10.2012
Film byl obsazen jak   hereckými veterány, tak i   těmi začínajícími a v   pár rolích se objevili i   zpěváci populární hudby.   Příběh patří k těm s   pracovní tématikou. Zde už   by se nehodilo slovo agitka,   neboť není klasickou agitkou   z padesátých let. Kritici   filmu vyčítají nereálnost   příběhu. Možná. Ukazuje   však těžkou práci, která   byla reálná. Balast, bahno,   nekončící déšť, bažiny.   Prostředí působilo   strašně depresivně. Jojo.   To si mnohdy člověk   "pracující" v   kanceláři neuvědomí, co   všechno existuje za profese.   Film však působí nudně.   Dnes je jen zajímavostí pro   filmové milovníky   československé produkce.
jarda53
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 18.3.2010
Jistě si každý člověk   udělá o filmu svůj úsudek,   herci se možná snažili   ale,z jalovice tele   nedostanete, když jde o   slátaninu,tak se můžou   snažit jak chtějí.Film je   někde v regále a padá na   něj prach.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama