reklama
 
ohodnotit

Sedmé nebe

Wolke Neun

Další název:
Cloud Nine / Cloud 9 / Wolke 9
Žánr:
Rok:
2008
Délka:
98 minut
Premiéra v ČR:
9.10.2008
„Láska kvete v každém věku...“

Celkové hodnocení filmu Sedmé nebe

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58.9% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.10.2011
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
4.11.2010
Andrejevna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
5.11.2010
ELEONORA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.11.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.11.2010
tomc2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
31.12.2011
Berny.GB
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2011
exoff
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.11.2010
dwaynejohson
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.9.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih40870minih40870Přání smrti 4 (1987) 
Death Wish 4: The Crackdown n
minih48627minih48627Futurama: Fialový trpaslík (2009) [Video] 
Futurama: Into the Wild Green Yonder n
minih78619minih78619Kuře na švestkách (2011) 
Poulet aux prunes n
minih44197minih44197Go West (2005) 
Go West n
minih54820minih54820Dvě dámy při těle (1997) [TV seriál] 
Two Fat Ladies n
minih47662minih47662Srážka s kometou (2007) [TV film] 
Comet Impact n
minih126143minih126143Život je život (2015) 
Život je život n
minih78532minih78532Nedůstojná smrt (2008) [TV film] 
The Governor's Wife n
minih89812minih89812Kouzlo Belle Isle (2012) 
The Magic of Belle Isle n
minih38895minih38895Carcharias - Velký bílý (2001) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58.9 %
7   - curil
4   - satyr
4   - Andrejevna
8   - ELEONORA
6   - rosta12
3   - tomc2
7   - Berny.GB
6   - exoff
8   - dwaynejohs

TV Program

ČT1 - Na kolejích čeká vrah (1970)

22:20 - 23:55

78 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

ČT2 - Temné stránky Facebooku aneb N...

23:25 - 00:10

13 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

NOVA - Střepiny (2002) [TV pořad]

23:35 - 00:05

3 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Prima - Neznámý svůdce (2007)

22:45 - 01:05

53 minut již uběhlo
87 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 149577
Osobností: 631382
Fotografií: 571318
Plakátů: 271072
Obsahů a biografií: 137484

Poslední komentáře

Silas (1981) [TV minisérie]

Silas
Vzhledem k tomu, že Silas   nebyl na našich obrazovkách   promítán již 30 let je   oproti ostatním podobně   laděným dobrodružným   seriálům z více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Ve znamení Merkura (1978) [TV se...

Ve znamení Merkura
První a pátý díl mi z   detektivního hlediska   přijdou nejslabší, i když   v prvním pobaví Zázvorková   a Beyvl. Škoda že v   posledním více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 5 / 10

Karlík a hřiště snů (2008)

Karlík a hřiště snů
Hned zpočátku podotýkám,   že nesnáším veškerý   sport včetně fotbalu a proto   se i filmům s touto   tématikou obloukem vyhýbám.   Jelikož mám více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 4 / 10

Kačeří příběhy (2017) [TV seriál...

Kačeří příběhy
Viděl jsem sice jen dva celé   díly + nějaké ukázky, ale   bohatě mi to stačilo.   Absolutně nechápu, co se na   tom může někomu líbit?! Je   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 1 / 10

Strašidla (2016)

Strašidla
Recept na tento film: vezmeme   velký kus Babovřesek,   přidáme "Hardyho Fotra"   (tlučhořologové chápu),   špetku dr. Mráčka, to vše   dlouze více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.313/0.274