ohodnotit

Sebeobrana

One Kill

Žánr:
Rok:
2000
Délka:
96 minut

Celkové hodnocení filmu Sebeobrana

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62.5% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.6.2011
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.8.2008
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.9.2009
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.6.2011
pauli1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.6.2011
POČÍTAČ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.2.2013
skukum
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
3.2.2013
respect
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.1.2019

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih3640minih3640Barton Fink (1991) 
Barton Fink n
minih43335minih43335Hříšní lidé města brněnského (1997) [TV minisérie] 
Hříšní lidé města brněnského n
minih49801minih49801Vládní prohlášení (1948) 
State of the Union n
minih83098minih83098Svatá čtveřice (2012) [2k digital] 
Svatá čtveřice n
minih149919minih149919Umělec Adolf (2017) [TV film] 
Urban Myths: Hitler the Artist n
minih8060minih8060Hamouni (1994) 
Greedy n
minih29500minih29500Hromy a blesky (2000) 
Ready to Rumble n
minih64736minih64736Tony Arzenta (1973) 
Tony Arzenta n
minih41839minih41839Skleněná past (2005) 
Glass Trap n
minih39663minih39663Můj miláček Klementina (1946) 
My Darling Clementine n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62.5 % (8)
6   - curil
7   - ajaajena
5   - R.RICKIE
6   - rosta12
6   - pauli1
10 - POČÍTAČ
3   - skukum
7   - respect
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 155231
Osobností: 641883
Fotografií: 593423
Plakátů: 281982
Obsahů a biografií: 142240

Poslední komentáře

Špión, který mi dal kopačky (201...

Propadák

Špión, který mi dal kopačky
Jediné co bych tomuhle filmu   mohl aspoň trochu pochválit   jsou akční scény, které   filmu ale nedávají až tak   velký smysl. Mila Kunis se k více >

Autor: sokeres777 | Hodnocení: 2 / 10

Nespoutaný Django (2012)

Zkrátka Tarantinovka

Nespoutaný Django
Skvěle podaný western v   jedinečném stylu Quentina   Tarantina s perfektním   příběhem, úžasnými   akčními scénami a výborně   odvedenými hereckými   výkony. Jeden z mých top   filmů.

Autor: sokeres777 | Hodnocení: 10 / 10

Grimsby (2015)

Odpad

Grimsby
Pro mě je tohle naprostý   odpad. Mám Cohena rád, je   neskutečný komediant, ale   tohle překročilo meze.   Úchylárny snesu, ale koukat   jak více >

Autor: sokeres777 | Hodnocení: 1 / 10

Rocky 3 (1982)

Můj nejoblíbenější díl

Rocky 3
Mě osobně se trojka líbila   nejvíc z celé ságy.   Nepřichází s ničím   novým, ale to nic nemění na   tom že to je zkrátka klasika   a pořád je více >

Autor: sokeres777 | Hodnocení: 10 / 10

Akce Bororo (1972)

Naši

Akce Bororo
už v roce 1972 natočili   něco jako vetřelce   dávnověku. Dobré scifi na   tu dobu. Hapka udělal svou   hudbou vynikající kulisu.   Ten film má více >

Autor: lion71 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.306/0.274