reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 1.3.2017 a svátek má Bedřich. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Sebastián a Mary Morgan

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58.6% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
16.9.2010
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.8.2009
mia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.11.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.2.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.4.2013
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.9.2010
Krikri
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
17.6.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih14823minih14823Oheň (1991) 
Backdraft n
minih42767minih42767Anglický biftek s českou oblohou (1979) [TV inscenace] 
Anglický biftek s českou oblohou n
minih46324minih46324Kdo jste, Dr. Sorge? (1961) 
Qui étes - vous, Mr Sorge? n
minih37591minih37591Otvírání studánek (1981) 
Otvírání studánek n
minih18695minih18695Setkání v červenci (1978) 
Setkání v červenci n
minih68906minih68906Věž prvorozeného (1998) [TV film] 
I guardiani del cielo n
minih117334minih117334Ztracená minulost (2004) [TV film] 
Auf den Spuren der Vergangenheit n
minih20617minih20617Tanková brigáda (1955) 
n
minih63477minih63477Krtek a ježek (1970) 
Krtek a ježek n
minih16584minih16584Poslední objetí (1979) 
Last Embrace n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58.6 %
4   - jarda53
6   - green-tea
7   - mia
7   - satyr
7   - Kycky
6   - rosta12
4   - Krikri

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

2 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

ČT2 - Modrá krev: Lobkowiczové

18:55 - 19:50

7 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:25 - 19:30

37 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

Prima - Zprávy TV Prima (1997) [TV poř...

18:55 - 19:25

7 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141726
Osobností: 607013
Fotografií: 527182
Plakátů: 254130
Obsahů a biografií: 130414

Poslední komentáře

S láskou, Rosie (2014)

S láskou, Rosie
V rámci žánru hodnotím   jako povedený kousek.   Samozřejmě, že je spousta   situací, které jsou   přitažené za vlasy a   všechno do sebe až více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Barbar Conan (2011)

Barbar Conan
U tohohle filmu jsem si rikal   co to k... je. Uplne jsem se   odpoutal od Svary i Erla ale   tady je to barevnejsi zivejsi   a bohuzel nudnejsi... více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 2 / 10

Pod toskánským sluncem (2003)

Pod toskánským sluncem
Film mne velice zaujal a od   určité doby sleduji filmy   tohoto žánru
tj.   romantické velice   rád.Objevují se tam   nádherné záběry   přírody
a života v   Toskánsku.

Autor: antoninek | Hodnocení: 8 / 10

Labyrint (2012) [2k digital]

Labyrint
Kecy, kecy, kecy. A nikam   nevedou. K ničemu   nesměřují. Nemají ani   cíl, ani myšlenku. Lucka   bloncá od ničeho k ničemu a   furt se nic více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Barbar Conan (1982)

Barbar Conan
Podle me by tenhle film mel   videt kazdy maly kluk.   Arnolduv Conan je nejvic.   Proste je to pribeh o pomste   lasce az za hrob   více >

Autor: MADSpilkaPdy | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.215/0.194