Vážení uživatelé, Seznam DVD je dočasně nedostupný. Na odstranění chyb se pracuje. Děkujeme za pochopení.
 
NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

Scooby-Doo a přízrak na letním táboře [Video]

Scooby-Doo And The Summer Camp Nightmare

Další název:
Scooby-Doo v tábore duchov (SK) / Scooby-Doo! Camp Scare
Rok:
2010
Délka:
70 minut
„Scooby na letním táboře? Tak to bude pecka!“

Celkové hodnocení filmu Scooby-Doo a přízrak na letním táboře

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.2% (9 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.4.2014
ExpertRaptor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.1.2020
Anonnim
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.8.2013
palm18
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.5.2013
Kino.FDb
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.1.2020
Kosturik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.2.2013
vrub
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.1.2011
FilmovyMatusko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.1.2020
trslk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.9.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih72520minih72520Nejlepší vyhrává (2009) [TV film] 
Doc West n
minih42127minih42127Blokáda (1974) 
Blokada I - Lužskij rubež, II - Pulkovskij meridian n
minih52023minih52023Chaplin obchodním příručím (1916) 
The Floorwalker n
minih154353minih154353Sweet Country (2017) 
Sweet Country n
minih100050minih100050Transformers: Zánik (2014) [2k digital] 
Transformers: Age of Extinction n
minih36650minih36650Agenti dementi (2003) 
La gran aventura de Mortadelo y Filemón n
minih76830minih76830Řezník (2009) 
The Butcher n
minih43987minih43987Čáry máry nebožtík (1942) 
A-Haunting We Will Go n
minih84159minih84159Záhady ostrova Shadow: Stíny loňských vánoc (2010) 
The Last Christmas n
minih67973minih67973Zpátky do školy (1986) 
Back to School n

Hodnocení:n12345678910

Tagy

Podobné filmy

Scooby-Doo: Abrakadabra! (2010) [Video]

 Scooby-Doo: Abrakadabra! (2010) [Video]
Scooby-Doo: Abrakadabra! n
Scooby-Doo: AbraCadabra Doo!
Žánr: animovaný / rodinný
Země: Spojené státy americké
Režie: Spike Brandt

(pokračování)

Hodnocení filmu

72.2 % (9)
6   - curil
6   - ExpertRapt
10 - Anonnim
8   - palm18
7   - Kino.FDb
7   - Kosturik
6   - vrub
6   - FilmovyMat
9   - trslk

TV Program

ČT1 - Studujeme za školou (1939)

14:45 - 16:15

69 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

ČT2 - Divy starověku

15:20 - 16:05

34 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

NOVA - Stážista (2015)

13:45 - 16:05

129 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Prima - Skutečné vraždy: Tři ložnice a...

15:10 - 16:55

44 minut již uběhlo
61 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 171283
Osobností: 668626
Fotografií: 676630
Plakátů: 323732
Obsahů a biografií: 157075

Poslední komentáře

Na střeše (2018)

Na střeše
Moc se mi to líbilo. Je to   nápadité (pokud se Jiří   neinspiroval u Clinta   Eastwooda - Gran Torino), je   to svižné, vtipné, je to   čisté. více >

Autor: beneva | Hodnocení: 9 / 10

Protigangová brigáda (1966)

Protigangová brigáda
Ve své době lehce   nadprůměrná francouzská   kriminálka, okořeněná i   slavnými jmény ( Hossein,   Galabru).
Kupodivu i český   dabing dělaný více >

Autor: K882 | Hodnocení: 7 / 10

Vlčí halíř (1975) [TV inscenace]

Vlčí halíř
Moc hezká inscenace, které   ani čas neubral na   kvalitě.
Paní Jana   Březinová nejvíce   odpovídala mé představě o   Božena Němcové. Josef více >

Autor: toaneta | Hodnocení: 8 / 10

Tam, kde hnízdí čápi (1975)

Tam, kde hnízdí čápi
Když se dívám na ostatní   hodnocení podléhám dojmu,   že jsem asi vidël jiný   film. Tahle děsivost mi podle   provedení připadá, že ji   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 2 / 10

Lawrence z Arábie (1962)

Lawrence z Arábie
Tohle je opravdický   VELKOFILM! Výborná výprava,   hodně podmanivě exteriéry,   na počátek 60.let skvěle   vedená kamera a plno fakt   dobrých více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení