reklama
 
ohodnotit

Sabina a sto mužů

Sabine und die hundert Männer

Žánr:
Země:
Rok:
1960
Délka:
90 minut

Celkové hodnocení filmu Sabina a sto mužů

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.4% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.3.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.9.2010
pepe15
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.1.2009
Jarda1744
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
2.6.2009
gyzmo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007
Freya.Z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.11.2007
aphrael
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih33936minih33936Chci tebe Pikachu (1999) [Video] 
Pokémon: Vol. 1: I Choose You! Pikachu! n
minih51490minih51490Ztraceni na moři (2006) [TV film] 
Long Lost Son n
minih51877minih51877Biblické příběhy: Samson a Dalila (1996) [TV film] 
Samson and Delilah n
minih49996minih49996Kořist (1971) 
Le Casse n
minih37109minih37109Harry Potter a Ohnivý pohár (2005) 
Harry Potter and the Goblet of Fire n
minih34543minih34543Aby si lidé všimli (1988) 
n
minih59575minih59575Berlín (2008) 
n
minih25836minih25836Sedmá velmoc (1985) 
Le 4-éme pouvoir n
minih11715minih11715M.A.S.H. (1970) 
MASH n
minih7610minih7610Femme Fatale (2002) 
Femme Fatale n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.4 % (7)
7   - Kuvik
7   - satyr
6   - pepe15
2   - Jarda1744
7   - gyzmo
7   - Freya.Z
7   - aphrael

TV Program

ČT1 - 13. komnata Mileny Vostřákové

17:00 - 17:30

8 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

ČT2 - Svět z ptačí perspektivy: Maro...

16:20 - 17:15

48 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

NOVA - Odpolední Televizní noviny (20...

17:00 - 17:25

8 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

16:50 - 17:50

18 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151314
Osobností: 635428
Fotografií: 576000
Plakátů: 274066
Obsahů a biografií: 139124

Poslední komentáře

1942 (2012)

Hlad, zima, smrt roku 1942...

1942
Je to už dlouho co jsem   viděl tenhle film, bohužel   léta tu nebyl, nešlo ho   hodnotit. Je to hrozně   dlouhé a občas táhlé a   pomalé. Na více >

Autor: FLA | Hodnocení: 5 / 10

Příběh (2018)

Příběh
Příspěvek americké   režisérky Jennifer Fox k   proklamované kampani me too   (tedy "já také") čerpá   údajně z vlastních   zážitků režisérky z více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Assassin's Creed (2016)

Assassin's Creed
Historická část filmu se mi   velmi líbila, 15. století   vypadá temně a špinavě tak   jak si ho představuji. U   filmu se jsem se nenudila a   hudba mě bavila.

Autor: hathor | Hodnocení: 8 / 10

Na hraně zítřka (2014)

Na hraně zítřka
Film mě hodně překvapil, a   příjemně. Musím říct,   že námět s resetováním   dní byl s invazí promíchán   dost dobře. Byla legrace   pozorovat více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 8 / 10

PK (2014)

PK
Tak tohle byla jízda z kopce.   Originální nápad, žádná   vykrádačka, vtipné, aj   náš pes se chechtal, to už   je co říct. Začínám   hollywoodskou produkci   považovat za slabé "B".

Autor: VlastaP | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.198/0.161