Cerven
ohodnotit

Sabata

Ehi amico... c'è Sabata, hai chiuso!

Žánr:
Země:
Rok:
1969
Délka:
111 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Sabata
POZOR SPOILER

Do sejfu banky v Daugherty je uloženo sto tisíc. Ještě nikdy tam tolik nebylo. Je tedy jasné, že to vyvolá zvýšenou pozornost.

Zrovna v této době se zde objevuje tajemný cizinec Sabata. První, na koho narazí, jsou dost přiopilý muž a na střeše sedící indián. Sabata jde do saloonu, když venku začne jakási banda likvidovat strážce banky. Seberou celý sejf a mizí někde v dálce. Sabata je však dohoní, všech sedm postřílí a s celým sejfem přijíždí zpět do města. Plukovníkem je mu slíbena odměna a on se rozhodne počkat si na ni. Opilý muž Carrincha se k němu chce přidat i se svým kamarádem, tím indiánem se střechy. Tomu říká Toulavá Kočka. Stengelovi, který za krádeží trezoru stojí, je tato akce místním soudcem vyčtena. Ten si z výčitek nic nedělá. Naopak posílá svého muže Osvalda, aby se postaral o vůz a bratry akrobaty, kteří v tom také jeli. Což on udělá. Ale když se jeho člověk s vozem vrací, je polapen Sabatou a zabit. Za to je Osvald Stengelem zastřelen. Sabata vyhledá Spengela a nabízí mu ten vůz za deset tisíc. Ten se jej však pokusí zastřelit, a tak Sabatu zvedne cenu na dvacet tisíc. Pak za ním přichází Banjo, takový „ani ryba ani rak“ a nabízí informaci za dvě stě dolarů. Ta zní, že muži nebudou chtít platit, a tak se Sabata připraví. V přestřelce postřílí pár výlupků, co chtěli zastřelit jeho a pak si zajde pohovořit přímo se Stengelem. A zvedá cenu na třicet tisíc. Stengelovi dojde trpělivost a navštíví soudce O´Haru. A ten zná muže, který za peníze Sabatu zastřelí. Tento muž práci vezme, ale neuspěje. Proto se objevují další dva najatí vrahové, ale i ti jsou zastřeleni. Sabata dává Carrinchovi část peněz od armády a jde za otcem Brownem. I ten se jej pokusí zabít a doplácí na to. Stengela s jeho komplici opět navštěvuje Sabata a opět zvedá cenu o dalších deset tisíc. Do hry se vkládá i Banjo se svým podivuhodným nástrojem. Sabata mu pak nabízí tašku s penězi, když se vydá s ním do Los Palos, kde má dojít k předání peněz Stengelem. Banjo přijímá. Ovšem cestou se ukáže, že nehrál fér hru. Není zabit, ale poslán pryč. Sabata se zbývajícími dvěma kamarády se odváží vniknout až do jámy lvové a uspořádají tam takovou menší přestřelku. Jenže oni jsou tři a nepřátel snad padesát. Navíc Sabata dává šanci i svému nepříteli…


Autor: Pitryx

Popis / Obsah / Info k filmu Sabata
Divoký západ na talianský spôsob, ktorému nechýba akcia ani humor. Vážený občania mesta vykradú vojenský trezor, z ktorého zoberú stotisíc dolárov, aby si za ne kúpili pozemky. Nerátajú stým, že im cestu z kríži pištolník Sabata. Ten najprv získa odmenu za zabitie troch zločincov, ale potom zistí, že išlo o podvod a sám sa stane terčom troch zabijákov.


Autor: pataamat

Popis / Obsah / Info k filmu Sabata
Sabata (Lee Van Cleef) získá odměnu za zastřelení tří lupičů, kteří ukradli zásliku zlata patřící americké armádě. Pak ale zjistí, že celá věc s odměnou byla prací šéfa těchto zločinců. Sabata se pokusí o vydírání, ale odpovědí mu jsou tři najatí vrazi.

Zdroj: MGM


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Návrat Sabaty (1971)

 Návrat Sabaty (1971)
Návrat Sabaty n
È tornato Sabata... hai chiuso un'altra volta
Žánr: western
Země: Itálie / NSR / Francie
Režie: Gianfranco Parolini

(pokračování)

Sbohem, Sabato (1970)

 Sbohem, Sabato (1970)
Sbohem, Sabato n
Indio Black, sai che ti dico: Sei un gran figlio di... (ITA), Adios Sabata (USA)
Žánr: western
Země: Itálie / Španělsko
Režie: Gianfranco Parolini

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Komisař Montalbano (1999) [TV ...

23:35 - 01:30

0 minut již uběhlo
115 minut zbývá do konce

ČT2 - Hodina pravdy (2001)

22:00 - 23:45

95 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

NOVA - Zrozená pro pomstu

23:00 - 01:15

35 minut již uběhlo
100 minut zbývá do konce

Prima - Ano, šéfe! (2009) [TV pořad]

23:20 - 00:20

15 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

Reklama